četvrtak, 12. kolovoza 2010.

CITIRAL BI...

jednog našeg blogera...pfuuu...malo da i ja paučinu ispušem odavde.

Kaj ima?
Pa svjetsko se prati pomalo...Prekfčera nas je Tahi iznenadil ulaskom u borbu za kolajnu na trajlu...Hoki se dobro drži (sa šansama), a Ivek ga slijedi u stopu...Uglavnom danas se mrtvi broje...mogla bi uletit kakva još medalja. ( I je ..i to dve---idešššš)
Činimise da zutra Matjaž finalizira midl pa bumo i to pratili. (nije zutra neg prekzutra op.a)
Malo smo se raspisali po stranicama o tome kak su reprezentativci otišli gore i kakva im je logistika...ja to nebum komentiral jer sam se zarekel...al znaš mene...neznam dokle bum zdržal.
I dok oni tamo predstavljaju kroaciju, mi ovdje pripremamo još jedan memorijal, ljubilarni peti.
Malo smo zbunili svekoliko pučanstvo s novim nazivom pa da nebu zabune SUMMER CR-O FEST je u stvari prijevod Memorijala. I nemojte mi govorit da neznam engleski...znam i imam crno na belo da je to tak.
Uglavnom se finiširaju staze, dogovaraju se još neki detalji i to je to. Prijave teku odavno, neki su se već evidentirali...neki su se i odevidentirali, al to je tako sa on-lineom i dobro da je tako.
Našice su gotove...sve detalje bute dobili danas ili sutra što se tiće staza i ostalog. nebum vas već zval tamo, znate i sami da ste obavezni dojti.
Ima novosti u vezi prijelaznog pokala (molio bih Vihoraše da pošalju na vrijeme pokal kod vlasnika kako bi se mogli konačno ugravirati). Malo je modificiran sustav bodovanja, klubovi već prijavama osvajaju bodove, a obaveza je biti nazočan na svim trkama.
Uveli smo i pojedinačno bodovanje po sličnim kriterijima...obaveza biti na svim trkama plus bodići.
Kaj se tiće Toplica i tu su staze već splanirane pa danas sutra morete vidjeti dužine i ostalo.
Kaj se tiće Varaždina i Špancira, stvar je još u fazi korekcija. Moram pričekat početak špancira da vidim gdje kaj morem u stvari postaviti. Osim kaj budete vidli novu kartu (i držali ju nadam se), imačete i malo iznenađenje. Pa ajde evo onda ekskluziva...biće desetak skor kontrola. Trka će teći na slijedeći način: Startaš, pobereš par kontrola i onda ulaziš u skor sektor. E sad tu zavisi od kategorije moraš pobrati određeni broj kontrola (redosljedom kojim očeš), a određeni broj kontrola pobereš ako hočeš. Svaka iber pobrana kontrola - minuta manje na rezultatu. Onda opet izlaziš iz skor sektora, pobereš par kontrola, malo ispustiš dušu na bedemu, uhvati te kvadrofonija od koncerta na stančiću i od koncerta ispod bedema, sabereš se, pobereš kontrpli prije zebre, pogledaš lijevo-desno i fiju prema graberju. Tam se još malo orijentiraš i opet pogledaš lijevo i desno pa finiširaš zadnjih par kontrola. Uglavnom sve štancaš na karton, a stotku i finiš drapiš s sijem.
nemoram ni reči da je skor sektor zamišljen tam de je dosta gužva pa ćete morati prosuditi isplati li se pobirati koju kontrolu viška, i koje kontrole uopće pobrati.
Eto...to sam vam namjenil.
U Lušcu je situacija nadalje poznata...pripremil bum vam posebne upute za čitanje te karte (za one koji su zaboravili). Moram još pribaviti neka mišljenja da odlučim o dužini...kontrole su uglavnom popikane.
Ravna Gora - šečer na kraju...jedina hrvatska alpska gora doživjela je i malo proširenje karte. Nije baš onak kak smo šteli jer nas je omel dešč, al nekaj malo bude. Nadam se da nas bu vreme poslužilo tam jer se ima kaj videti kad je vedro. Vlado bu još malo doradil kartu pa bu onda i popikal kontrole.
To je uglavnom to...mala retrospektiva onoga kaj bu.
Pridružite nam se na fejsu:http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=107483702640783
Čitajte nas na stranicama
TU:  http://memorijal.blogspot.com/
ITU: http://summercrofest.blogspot.com/
I naravno, prijavite se: http://summercrofest.blogspot.com/p/on-line-prijave.html

Nema komentara:

Objavi komentar