nedjelja, 25. listopada 2009.

NOVE STRANICE

Evo nakon par mjeseci rada (u prekidima i po malo, kako se našlo vremena) predstavljam vam i moje na novo redizajnirane stranice. Sa njih vam vode linkovi na sve ostale klubske stranice kojeg su istog dizajna. Tako i klub ima sad stranice na novoj adresi: http://okmedjimurje.blogspot.com. Možete prisupiti i klubskom forumu.

Za sada klubske stranice nisu na svojoj službenoj domeni, al i to ćemo probati poriftati. Sve se nalazi na blogspot serveru osim foruma koji je također na jednom besplatnom serveru. Kart-o-teka će zasad ostati na blogspot serveru i malo ću je redizajnirati koliko ću imati vremena. Ona će zatim ići na neki komercijalni server kada zaživi u onom formatu u kojem je zamišljamo Hoky i ja. Hoky trenutno ima večih briga pa projekt malo stoji.

Stranice su 95% gotove i funkcionalne, slijedi još punjenje sa korisnim sadržajima i još par dizajnerskih dodataka koji su u pripremi. Uglavnom, nastojat ću biti aktualan koliko mogu, a vas pozivam da se uključite i svojim komentarima. Komentari će odsada biti administrirani prije objave, a pravila sam već najavio.

Još moram podesiti neke sitnice oko linkova i postavki pa ukoliko naiđete na neke poteškoće slobodno vičite.

Nema komentara:

Objavi komentar