subota, 21. ožujka 2009.

NOVOSTI RAZNE, REZULTATI, OBAVIJESTI I JOŠ PONEŠTO

Već sam se u par navrata ispričao vama sima kaj dolazite na ove stranice jer mi je sve manje časa za blogiranje po njima. Pa eto, opet se ispričavam i nabum več.

Kajenovoga?

Pa eto, nakon Crvenkapice kojajebila 1. 3. objavljeno je i puno svaštarija sa nje, pa sa malim vremenskim odmakom evo što se dešavalo:

Rezultati
Fotografije
Staze - plavi i crveni 1 i 3
Staza - score
Staza - finish

Poslje je bilo ono famozno natjecanje u Dubrowniku. Skandinavska gerijatrija se je valda dobro zabavila, a Barry je bio glavni organizator ovog iventa. Poslje su još malo putovali po EX jugi. Kako HOS nije dobil nikve upite od strane organizatora o mogučnosti organizacije ove ove utrke, odaziv je bio nadasve veliki. Tema je već istrošena pa nebum duljil.

Onda je bila Lipica. Bilo je i dobrih hrvatskih rezultata...evo ful report:

Day 1
Day 2
Split times
Split times
Analyze
Analyze
Route gadget
Route gadget
Map ME day 1
Map ME day 2
Some links to "Lipica open 2009" related pages:
- Daniel Hubmann blog
- Erebus team (route, photos, blog)
- Erik Simkovics page
- Allwinger/LipicaOpen2009#
- indafoto.hu/tajfotos/lipica_open_2009
- www.o-freaks.blogspot.com
- OK Vihor - few photos

Taj vikend bili su pri nami i 2. SAJMENI DANI. U sklopu njih bili su i 2. SAJMENI DANI MTB ORIENTEERING.
Sve je rečeno na stranicama natjecanja, al da ponovim samo ono kaj je bilo nakon toga:


Rezultati!
Sajmeni dani Varaždin rezultati
Evo i slika


Sajmeni_dani_2009

mtbo:

1) REZULTATI (WINSPLITS ONLINE)

2) REZULTATI (SPLITSBROWSER)

3) ROUTEGADGET

Iskustva organizatora:
- Bilo je lijepo vidjeti dvjestotinjak biciklista na hrpi i organizirati ovu manifestaciju sa prijateljima iz BBK-ASI. Brojka od 50 natjecatelja s obzirom na "paralelnu" Lipicu je respektabilna i daje nam motiv za organizaciju i nagodinu.
- OOline online prijave su pun pogodak i veliko olakšanje za organizatore. Velika hvala Goranu N. za njegov trud i dobru volju da svoju tvorevinu podijeli sa svima nama.
- Novi komad karte je pun pogodak i super se uklopio u ambijent.

Još se bumo potrudili objavit nekaj fotki, a pozivam još jednom sve kaj su se peljali da unesu svoje rute u ROUTEGADGET

Sezona je dakle pomalo krenula. Oni kaj su nestrpljivi izgleda da budu još više jer neznam kad bumo potvrdili kalendara. Valda se bumo dogovorili. Zbog obaveza (dva đoba paralelka) i familije sve je manje motiva koji me pokreću. Drugovima iz IOja sam dal ostavku na mjesto povjerenika za statut i .... Ionak me niko ne doživljava preveč ozbiljno kad branim naše temeljne postulate i dokumente. Očito nam šteka provedba iliti realizacija. Bez obzira na obzir, na stranicama saveza sam objasnil kak bum vodil registracije. Ja ću probat ozbiljno, na s obzirom na sveopću saveznu neozbiljnost demonstriranu i na zadnjoj skupćini, nemam iluzija da bu opet navlačenja za rukav.

Slijedi nam 24. prvenstvo Kapele...pratite njihove stranice

Nakon što je OK Merz pokrenuo svoje stranice, na mala vrata nam je došao još jedan klub - OK Orion. Iako ga nemrem pronajti u registru udruga, kažeju da postojiju. Klubovi niću kao gljive poslije kiše. Kolko bu to dobro, malo sam skeptik, al živi bili pa vidjeli. Kak je krenulo svi bivši komesari osnivaju klubove pa je za očekivati da bu sad sljedeći Muža osnoval klub jer ga Hapač već ima (iako nisam baš siguran). A dalje ne pamtim.

Kaj je još novoga ? Pa dogovaramo kupnju startnih satova. Đob je u fazi realizacije jer je 6 klubova poslalo naruđbu. Možda je i to nekakav dobar znak da se pomalo dolazi do financija i da klubiji i nisu u tak velkoj banani kak obučno kukaju.
Još je novo i to da bute po svemu sudeći trčali prvenstvo na srednje staze kod nas na novoj karti. Dogovori sa crtačima su pri kraju a teren je bomba. O tome više kad dojde vrijeme.

3 komentara:

  1. Ako su dobri crtači bilježimo se sa štovanjem za info.
    Damir

    OdgovoriIzbriši
  2. Bitće na vrijeme...čitat će se i u tiskovinama

    OdgovoriIzbriši