subota, 21. veljače 2009.

JORDAN, PALESTINA, TRIJANGL, SAJMENI DANI

Naslov malo čudan, no idemo redom (ili neredom)...

Sajmeni dani...već su neki posjetili stranice našeg prvog natjecanja, link je jako veliki i nemrete ga fulati. Zahvaljujuči našim prijateljima iz BK Maraton i "njihovoj" novinarki Mihaeli Zagorščak, jučer je u večernjaku objavljen članak o ovoj trci - pa pročitajmo ga:

Znači bajkeri i vi koji to želite postati, a mislite da se dobro orijentirate, ova trka vam je idealno mjesto da probate. Na stranicama Vam je u detalje opisano što se traži od vas.

Ako niste primjetili, od ove godine kreču on-line prijave. Sve trke će se isključivo raditi tako i neće biti moguče prijavljivati se nekako drugačije. On-line prijave rade se zahvaljujuči Goranu Nagyu iz Slovenije i njegovim stranicama :


Idemo na trijangl...pomaknut je na 2. i 3. 5. zbog usklađivanja bajkera, preciznjaka, slovenaca i naravno hrvata. Sad je tak i više nikak.

Dok ne pređem na arape, par informacija na brzinu...kalendar je skoro pa gotov, treba još koji dan usaglašavanja. Državna prvenstva organiziraju Merz (sprint), PUME i mi (srednje) i OK Polaris, ŠD Jezero Bukovnica i mi (duge i štafeta). Znači na duge i štafetu ide se na teren prošlogodišnjeg slovenskog termelanda, a OK Međimurje bu odradilo logistiku (poziv, spavanac i sl.) To je radi toga jer se od siline klubova koji su se prijavili za državna prvenstva nismo mogli odlučiti za pravi.
Srednje staze su zasad problem jer još uvijek tražimo crtače za novu kartu. Ak imate kakve sugestije, javite nam...uvijet je da su iz vana i da znaju crtati male ponikve.

E sad arapi...PWT je opet originalan i trenutno je na bliskom istoku, a evo vam karte iz Palestine i Jordana (prenosim sa:http: //idrett.speaker.no/Organisation.asp?OrgElementId=61881)


Nema komentara:

Objavi komentar