četvrtak, 1. siječnja 2009.

O-KALENDAR 2009

Pozdrav orijentacijskoj populaciji. Želim vam sve najboljše v novem letu. Kak nemam pametnijeg posla, složil sam vam kalendarija za sad već tekuču godinu. Naravno da se bu menjal jer se uvek menja, al nek je tu kao neka referenca. Kad nestane ovaj post, uvek ga morete zdiči i na linku desne.
Kak nisam dugo pisal ništ bedasto, neg samo pametno, eto par novosti... Kate i Cile su se javili iz Afgana...još jednom ih pozdravljam i očekujem barem da tam nacrtaju kakvu orijentacijsku kartu te da mi ju pošalju pa da budem valda prvi u svjetu koji bude imal kartu iz Afgana. Cile, navali...neku bar malu sprinticu iz kampa...more? Ja ti pošaljem i okada, al poveč kak.
Druga bedasta stvar (nekima pak pametna) je da je OK Ris dobil novog precednika. Čestitke Špeku na funkciji. Ivica se odlučil povleči jer je valda videl da je vrag odnel šalu ???
Treča bedasta stvar (nekima pak pametna) je da se u blizini osniva novi orijentacijski klub. Kak smo mi iz okija Međimurja lako potkupljivi i skloni menjat farbe, kolektivno bumo prešli tam...a ovaj klub bumo samo imali tak...za za...bavat svekoliku o-naciju.
Uživajte u ostacima iz novogodišnje noči...i evo vam taj kalendarij:

Kalendar 2009

2 komentara:

  1. Stižu i prve popravke kalendara...ispravil bum ga u hodu tak da bude uvjek ažuran.
    Duh

    OdgovoriIzbriši
  2. Danas sam unio Maksimirovu trku.
    Termin našeg Trijangla je jako nategnut jer bajkeri imaju trku u Mađarskoj, a slovenci isto pikiraju taj vikend Slovenj Gradec.
    Imamo rješenje, al kad bude sve potvrđeno, onda se čujemo.
    Duh

    OdgovoriIzbriši