Pokreće Blogger.

utorak, 9. rujna 2008.

MEĐIMURJE OPEN - STRANICE U POGONU

Share & Comment
Eto nakon povratka sa velike bare i prigodničarenja, vrijeme je da se zasuču rukavi. Upogonjene su stranice 3.Međimurje opena. One će se puniti friškim informacijama ovih dana. Po prvi puta već imamo prijave iz finske pa se nadam boljoj konkurenciji u najjačim kategorijama. Dobili ste i poziv, ako netko nije neka viče. Ili neka se služi stranicama natjecanja.
Imamo i informacije da će se natjecanje "umrežiti" sa preciznom orijentacijom koja se održava u Nagykanizsi 27.9. popodne, tako da će se moći trknut tamo nakon trke u Bukovcu. To je mađarsko državno prvenstvo u PRE-O i zadnja trka u Mađarskoj za zajedničku ligu. Ujedno, organizator će sponzorirati strane natjecatelje sa 35 eura, a tolko vam netreba za put od Selnice do tam. Više detalja o ovome kad dobimo i službeni mađarski poziv.

Ima puno toga novoga i staroga na sceni, al o tome u danima koji slijede...


Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 komentari:

  1. Dobili smo poziv za Nagykanizu. Mislim da će Jasminka uputiti zamolbu za odgođeni start kod njih. Kakva su razmišljanja kod Vas. Ostaje li start u 11:00 i ddal i namjeravate također ići tamo.
    Damir

    OdgovoriIzbriši
  2. Pregovori su u tijeku. Ak pomiću Mađari, pomićemo i mi

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com