četvrtak, 28. kolovoza 2008.

POZIV - 3. MEĐIMURJE OPEN

Stranice Međimurje opena se malo preuređuju, pa evo dok ih ne posložim da ovdje objavim POZIV za naš 3. Međimurje open kao i obrazac za prijavu. Naravno, bude i tamo dok posložim stranice, a to bu kad se vrnem s mora. Isto tak, poslal bum i mejlom.

Da malo rezimiram kaj bu na natjecanju:
Ponovit će se trka za poništene kategorije na Memorijalu (M17-20, M21E i M35) za đabe naravno, za one koji imaju pravo nastupa a to su oni koji su startali. Ostali mogu nakon što istrče ponavljači na trening na istu stazu, ili na isti teren - karte. Sve je precizirano u pozivu. Svi koji dolaze u petak u Toplice, mogu đabe prespavati u Selnici već tu noć, a noć kasnije se podrazumjeva. Nakon skračenih dugih staza u subotu je i dječja trka u Selnici, a u nedjelju su dva sprinta od kojih je onaj drugi na novoj karti.
Nadam se da će biti i popratnih sadržaja, ali o tome kasnije.

Mali odmak od MOPENA...

U Poljskoj je na MTB svjetskom pauza. Sutra se vozi finale longa, a naš Elvis se nije kvalificiral jer je bil 26. u svojoj grupi, a kak su tri grupe, a 60 ih ide u finale...matematika je jasna. Neznam kak je kod cura jer su dvije grupe koje nemaju 60 skup? Elvis je na srednjima bil 73či od 93. Pratil sam malo i našu susjedu Eneju koja je ove godina bila i na Maruševcu. Postigla je prilično zapažene rezultate u sprintu (17. od 53.) i midlu (11. od 59.) što su stvarno svjetski dosezi. U longu je na kvalifikacijama bila 24 u svojoj grupi, no ak sve ulaze u finale (po pravilniku 60), onda mi je jasno da je to bil samo trening za nju...al bumo vidli. Stranice se ne ažuriraju baš fletno pa očekujem sutrašnji dan.

Pročitajte i na adventureu članak našeg dotura (jednog od dva u klubu) sa njegovog nastupa u triatlonu (onom pravom) u Mađarskoj.

Morti odem u Lokve...šanse su 50/50.

Nema komentara:

Objavi komentar