utorak, 15. srpnja 2008.

WOC - WTOC - 4 - DANAS I SUTRA









CROATIAN ORIENTEERING TEAM BLOG - ČEŠKA

Počet ću sa preciznom. Napokon su objavljeni i nekakvi službeni rezultati prvog dana pa evo:

Paralympic
Open

Dakle, Hoky je potvrđen kao viceprvak svijeta, tak da se može reći da Varaždinci imaju svog viceprvaka u orijentaciji. Nadam se i da familija Varga iz mog susjedstva slavi!!!
No u sjeni Hokija koji nas je sve oduševio, ostao je i odličan rezultat Dalibora Perkovića koji se nalazi na 11 mjestu nakon prvog dana. Međutim, još je jedna "trka" pred open kategorijom i to sutra. Dakle držite mu fige jer je sve moguće, a zaostatak je mali. Nažalost, "naš" Krešo izgleda nije imao svoj dan i titula svjetskog prvaka će ovoga puta negdje drugdje.
Ono što je definitivno je činjenica da se u ovim krajevima odvija zasigurno jedna od najjačih TRAIL-O liga na svijetu.
Startna lista za sutra je tu.

Ona trkačka reprezentacija danas je odradila kvalifikacije longa. Komentiranje rezultata prepuštam našim izbornicima i trenerima (jer nemam vremena ulaziti u neke analize), al po prolazima sam videl da je bilo dost krumpiranja. No bitno da su i dalje nabrijani i nade polažemo na kvalifikacije midla.
Tu su rezultati žena.
Tu su rezultati muških.
Tu su karte.
Tu su animacije ruta.

Link na fotke nis stavljal, to si pogledajte sami, al mislim da su one na World Of O bolje i stalno se osvježavaju pa koristite linkove iz prethodnog posta.

Današnji izbor slike je:


Jan Kochbach si je ponovo dao truda te je objavio pregled svih dosadašnjih rezultata na WOC-u sortirano po državama. Ovo je zasigurno još jedna korisna baza podataka koju o-savezi (pa i HOS) mogu koristiti:

Overview: WOC historic results sorted by country

AUS
AUT
BEL
BLR
BUL
CAN
CHN
CRO
CZE
DEN
ESP
EST
FIN
FRA
GBR
GER
HKG
HUN
IRL
ISR
ITA
JPN
KAZ
KOR
LAT
LIE
LTU
MDA
MKD
NED
NOR
NZL
POL
POR
ROM
RSA
RUS
SCG
SLO
SOV
SRB
SUI
SVK
SWE
TPE
TUR
UKR
USA
YUG

Sutra je dakle na programu trening (model) midla i VIP trka. Nadam se da će se naši rekuperirat (kako bi Ćiro rekao) i spremni uletit u četvrtak na midl. Sve misli dakle okrenute su sutra na preciznu...na rasporedu je i ekipno natjecanje gdje naši zasigurno mogu izazvati medalju...držimo im fige!!!


Nema komentara:

Objavi komentar