utorak, 29. srpnja 2008.

IMA KO DA NIJE NA MORU?

Ima. Mora neko i delat. Ja ove godine jurim u postsezonu radi limača. Danas sam videl i Vukmu tak da sigurno znam da nije ni on!

Prošli tjedan smo bili na OOlineu. Hunta se dobro natrčala, rezultati solidni, bilo se malo u Sloveniji, družilo se, odmorilo se, i što češ bolje!
Tereni su bili jako zahtjevni, karte solidne, uglavnom 5 minus. Minus ide na račun neobjavljivanja rezultata nakon svakog dana (nisu nas mogli pratit u domaji), i imam dojam da se nakon natjecanja može objaviti još i poneka slika, analize, RG-i i slično (karte). Onda bi bilo 5. A možda još i bude? Puno ljudi i ovog puta bez obzira na O-ringen i nedavno prošlog WOC-a. 3 dan je promjenjen plan jer se navodno nakotilo dosta zmija na predviđenom terenu, al je svejedno i zamjenski teren bio super.
Za to vreme se trčal i O-ringen. Tam je bilo zanimljivo a vrhunski orijentacisti su se borili za WC bodiće. Na kraju balade, ukupni poredak je ovakav.

Ono kaj je aktualno je svjetsko studoško prvenstvo iliti WUOC.
Danas se sprintalo na ovoj karti, a rezultati su ovakvi.

U IOF-u ima nekej novosti (nakon kongresa u Češkoj): Panama je 70-ti član, WOC 2012 je u Švicarskoj, a MTB WOC 2011 u Italiji.

Dok čekamo olimpijadu, kratimo vrijeme sa WUOC-om:


Nema komentara:

Objavi komentar