Pokreće Blogger.

subota, 28. lipnja 2008.

TERMELAND 2 , JWOC, WMOC

Share & Comment
Da krenemo od WMOCa. Danas počinje u Portugalu najveće okupljanje orijentacijske gerijatrije. Na programu je model, a sutra kreću kvalifikacije za Sprint. Od Hrvata znam da je otplovio Tome i Darkić...a Dunja je isto tam. Držimo im fige i pratimo ih na službenim stranicama.

JWOC je ovoga puta odredište Matjaža Štanfela i Alena Tomića koji je preuzeo brigu o juniorima, ali i o ostalim reprezentativcima što se kondicijske pripreme tiće. Iako Alen baš ne posječuje orijentacijska natjecanja, nadam se da će struka odraditi svoj dio, ali da će ga i ovo imenovanje ponukati da malo češće zaviri na orijentaciju. Što se Matjaža tiće, iako su očekivanja nikad veća, on odlazi u domovinu orijentacije gdje ima na stotine Matjaža i bit će zanimljivo popratiti njegov nastup. Ispraćen je iz Fužina u stilu, u Švedskoj je već bio ove godine na trening kampu, a koliko će to uroditi plodom, ostaje nam da popratimo na službenim stranicama. Inaće su tereni mrak pa pofledajmo ih zajedno:

Sprint distance - Ruddalen

Middle distance - Änggårdsbergen

Long distance - Partille-Gunnilse

Relay - Tultered

Jučer je i Termeland ušao u Sloveniju, a trčao se je sprint:
Rezultati SPRINT
SPRINT split times
SPRINT splitbrowser
Tags: , ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com