Pokreće Blogger.

petak, 14. prosinca 2007.

KONSTITUIRANJE I SJEDNIČENJE

Share & Comment
Fčera smo se konstituirali. IO i SČ uspješno, dok je NO na popravnom jerbo ga nije imal kvorum. Tak je moj prezidente došel đabe, al je bar mogel prisustvovati sjednici IO-a kao član NO-a što mu i spada u nekakav opis poslova.
IO mi je preporučil da spriječim anonimuse na blogu što ću ja ispoštovati pa ovim putem najavljujem i strože uvijete komentara. Dakle, svi koji se ne prijave imenom i prezimenom biti će brisani mom i zauvjek.

Ima par kozmetičkih zahvata u kalendaru, pa kad nam povjerenik za natjecanja pošalje zadnju verziju bumo ga objavili. Uglavnom potvrđene su wre trke Risu, Maksimiru i Vihoru te se ovih dana šalju i aplikacije. Ostalo je sve bilo u revijalnom tonu, objavit će se i obavijesti te natječaji za upražnjene i nikad nepopunjene pozicije u povjerenstvima...
Više o ovome kad zgotovimo zapisnik.

Moj klub je u završnici nabavke prvog kontigenta SI-ja. Bit će dovoljno za treninge prek zime pa bumo nekaj zmislili v našem kraju jer nam je predalko hodati dalje od Novog Marofa ili Bednje.
U prvom mjesecu bu i skupština kluba, a onda se bu se znalo za 2008.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com