ponedjeljak, 12. studenoga 2007.

HOS u IOF-u

Iako se čini da je nekakvo zatišje...ovih dana je bilo dosta uzburkano.
Završilo je i vojno prvenstvo, a i ono za osnovne škole. Rezultate kompletne nažalost još nemam, al čim ih pribavim mom ih objavim.

Ono kaj je za sad interesantno za širu javnost je činjenica da je HOS uspio promijeniti ime ponopravnog člana IOF-a i osobe koji ga zastupaju. Kako je to uspjelo...o tome drugom prilikom kad raspetljamo još poneko pitanje. Uglavnom ...borimo se ovoga puta prsa u prsa i to tamo gdje je najbitnije.

Kak je bilo u Veneciji...neka pišu oni koji su bili.

2 komentara:

  1. Pozdrav svima,

    apeliram na sve učesnike u Internet raspravama da ne podižu tenzije oko kandidature za dopredsjednika ili bilo kojeg drugog tijela upravljanja Saveza. Svatko ima statutarno pravo na kandidaturu ako zadovolji kriterije, te da radi taj posao ako dobije mandat na Skupštini. Osobno se nadam da se nećemo spustiti na razini komisijskih rasprava, postoji mjesto i vrijeme kada se treba reći tko što misli – to je Skupština HOS-a. Molim Vas da i ovaj posao vezan uz organizaciju izborne Skupštine HOS-a obavimo dostojanstveno i u skladu sa Zakonom, te da svatko svojim izborom na Skupštini podrži nabolje osobe koje će skrbiti o orijentacijskom športu u narednom mandatu.

    Ivica Urbanc, dopredsjednik HOS-a

    OdgovoriIzbriši
  2. Okej...
    Pošto ste velike face koje se usude vrijeđati druge samo na način da se skrivate iza svoje anonomnosti, od sada brišem sve nepotpisane komentare.

    Duh

    OdgovoriIzbriši