petak, 5. listopada 2007.

FINALE PRE-O

Ovaj vikend na rasporedu je finale hrvatsko-slovenske lige u preciznoj orijentaciji. Moja odabrana ekipa kreće na put sutra ujutro, a popodne se u ljubljani očekuje i proglašenje ukupnih pobjednika. Za sad rezultati izgledaju ovako, a sve o natjecanju možete pročitati na stranicama OK Trzina. Ništa još nije odlučeno, a što se tiče hrvatske PRE-O lige, ove godine će po prvi puta (ak se ne varam) biti proglašeni pobjednici zajedno sa svim ostalim trkačkim kategorijama.
Danas smo zbavili skupštinu kluba. Odrađene su tehnikalije glede promjene statuta i usklađivanja sa statutom HOS-a. Klub ima i novi pečat.
Intenzivno se vodi i prepiska među članovima IO-a glede plačanja i neplačanja članarina savezu. Dosad je 7 udruga podmirilo članarinu, a sad je pitanje što učiniti s onima koji to nisu, iako ih je na to obvezela odluka skupštine. Čudno je da netko nekaj izglasa, a zatim sam ne poštuje ono za što je dao glas?
Da bi malo razjasno situaciju u kojoj se nalaze klubovi još ću jednom napraviti kratak presjek:
a) Trenutno imamo 11 punopravnih članova saveza:
1) OK Međimurje
2) OK Vihor
3) OK Kapela
4) OK Ris
5) OK Bjelovar
6) OK Japetić
7) POK Sljeme
8) OK Maksimir
9) OK Jelen
1o) OK Lokve
11) POK Torpedo
b) Dvije udruge zatražile su od saveza da im se omoguči status privremene registracije sukladno zaključku sa prve sjednice IO-a:
1) HPD Japetić
2) HOD Mihanović
Sukladno istom zaključku i udruge koje imaju status "privremene registracije" obavezne su platiti članarinu savezu.

Iako je ukidanje bodova neplatišama i oduzimanje naslova njihovim članovima vrlo nepopularna metoda od koje svi bježimo, mislim da će klubovi koji istu ne plate sami sebe staviti pred zid jer nije pošteno ostvarivati ista prava kao i ostali, a istovremeno ne izvršavati obaveze kao i ostali.

No o svemu će vjerovatno nešto reči i skupština krajem godine.

Broj komentara: 5:

  1. sorry, nis ga vedel

    OdgovoriIzbriši
  2. Bilo bi fer da napišeš tko nije, a tko je platio. Jer za nas "obične" bi to bila korisna činjenica :-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. NEBI BILO FER JER JE TO JAVNA INFORMACIJA KOJU ĆE OBJAVITI SAVEZ

    OdgovoriIzbriši
  4. prema mome mišljenju teško je da je članarina plačena od OJ jelen i pok sljeme. Ti klubovi ove sezone nemaju nastupa za Kup Hrvatske. Ostaje ih još 9 + 2 s tim da od onih 9 i ona 2 je jedan te isti klub.
    i tako ...

    OdgovoriIzbriši