Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 20. kolovoza 2007.

WOC I OSTALO

Share & Comment
Danas su pozavršile kvalifikacije na woc-u. Nakon prošlogodišnjih razočaranja nekih favorita, ove godine su si neki od njih sami odrezali pojedine discipline i odlučili da je ganjati svjetsku titulu u sve tri od njih nemoguča misija. Danas su indikativno u kvalifikacijama midla u svojim skupinama pobjedile tri ponaveče zvijezde koje za dva tjedna dolaze u Zagreb - Hubmann, Georgiou i Novikov... Slijede nam uzbudljiva finala.
Ako vam se neda tražiti okolo, u kart-o-teci su karte sva tri dana kvalifikacija, a rezultate potražite ma službenim stranicama (vidi post prije).

Kaj se dotikavlje našeg veselja, ekipa iz nekog drugog vremena se ponovo pomalo okuplja, dok arapi idalje nesmiljeno treniraju i troše resurse organizatora (mislim na nagomilano salo). Biće veselo u Lokvama gdje simpatična ekipa ima debi na službenim trkama hrvaške sprint lige.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com