četvrtak, 23. kolovoza 2007.

POMALO SE ZAKUHAVA

Danas sam prvi puta osjetio onaj lagani adrenalin koji te obuzme kada organiziraš veliku trku i vidiš da je vremena sve manje a posla sve više. I onda te lagano počne mljeti žrvanj organizacijskih obaveza koje ti dolaze u valovima...
Kak su neki od vas i primjetili stranice natjecanja polako dobivaju neke obrise, a pune se i korisnim informacijama. Najbitnije za one nestrpljive su i liste natjecatelja pa si sami možete izanalizirati tko dolazi , a tko ne. Imat ćemo i aktualnih svjetskih prvaka od ove godine.
Nisam preveć pisao o WOC-u jer svaki onaj tko imalo drži do svoje o-informiranosti zna da su danas završile i duge staze, a videl si je i rezultate. Jučer je bilo očekivano, a danas pomalo neočekivano pobjedile su dve finkinje sa udlaku istim fremenima (Mina i Heli), dok je Simone nakon zlata Jučer, danas uzela broncu. Za mene prvo veliko iznenađenje je pobjeda Merza iako je on uvijek pritajeni favorit. Šteta što propušta naše natjecanje, al nikad se nezna.

No ono što ipak manji dio od vas prati je i paralelno odvijanje Svjetskog u preciznoj. Nakon prvog natjecateljskog dana, svima dobro poznati "naš" Krešo Keresteš zauzima izvrsno treće mjesto te mu svi skupa držimo fige da nakon prošlogodišnje drvene medalje (četvrtog mjesta), ove godine ipak osvoji kolajnu za slovence.

Od ostalih novosti, Bjelovarci su izbacili POZIV za trku, prijave za Lokve su još danas, a moja ekipa osigurala je sponzorski prijevoz na trku. Dopeljačemo i arape da naši natjecatelji budu bolje plasirani...

Nema komentara:

Objavi komentar