Pokreće Blogger.

utorak, 28. kolovoza 2007.

OD DANAS SMO NA PARAMA

Share & Comment
Jedemo neredovito, a na životu nas drži samo adrenalin. Stigo nam je Juka i sutra kreče u obilazak šume. Mi sa ekipom "odgovornih" vršimo izviđanje...svega. Bilten je osvanuo na stranicama sa neophodnim prvim informacijama.
Za trku u Fužinama osvanuo je BILTEN 2...tko zna engleski u velikoj je prednosti. Mi smo danas radili na ovakvim rukotvorinama:

Poučeni dobrim iskustvima nekih organizatora, odlučili smo i mi za svaki slučaj pripremiti tri rezervne bandere...zlu netrebalo.
Za oni koji ne čitaju komentare ispot postova - javio nam se i Krešo koji kaže:

Hvala svima na čestitkama!

Jako sam sretan ... Ali svi se sad več boje hrvatske reprezentacije u Češkoj sledeće godine kad jim kažem da je u Hrvatskoj teško pobjediti. ;-)

Zbog toga zahvaljujem pogotovo i svima u Hrvatskoj koji se trudite u preciznoj orijentaciji jer je taj rezultat bio postignut i s vašim trudom sa pripremanjem pre-o trka za ukupnu ligu.

Trudit ću se da pripremim reportažu o našim doživljajima u Kijevu koju ćete uskoro moći čitati na klubskim stranicama OK Trzin - www.oktrzin-klub.si.

Nadam se da se vidimo na Slovenskom državnom prvenstvu u pre-o u Trzinu (16. 9.).

Pozdrav,
Krešo.

Dakle, Kreši još jednom srdačne čestitke od ekipe OK Međimurja i ako se otreznimo nakon odrađenog posla i popratnih sadržaja nakon toga...vidimo se na pre-o u Trzinu
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com