subota, 7. travnja 2007.

KOkošarenje i ostalo

Imasmo sastanak IOja. Nebi štel službene informacije iznositi na ovom svom blogiju jerbo očito neki nemogu razlučiti što je moje službeno, a što neslužbeno. Čak sam mislio u jednom trenutku prestati pisati satiričke osvrte kako nebi stvarao nepotrebne tenzije, al jednostavno mi nedaju mira i nemrem protiv svoje prirode. Daklem još jednom naglašavam: Ja svoje stavove donosim nakon prespavane noći i analize nekoliko različitih izvora informacija.
Daklem, što je pisac želijo reči?

KOkošari su očito uvrijeđeni što nisu pravna osoba i što očito nemogu od države dobiti ovlast nad športom jer kad se jednom donese rješenje za nacionalni savez, ono se teško mijenja. I može se sad farbati i sa nekšnim kalendarijom, sa nastupima reprezentacija i pozivati "zdrave snage" da prijave trke i reprezentativce (u kojem se sportu pita jel neko zainteresiran za nastup u repki?), ali kotaček povijesti se okreče uvijek u istom smjeru bez obzira na nekšne tam filmove koji su nudili rješenja za putovanje u prošlost. No KOkošari i dalje namjeravaju besramno trošiti lovu koju je HSOT prošle godine zaradio uspostavom sustava natjecanja, praćenja reprezentativaca, organizacijom prvenstava, te u konačnici i proglašavanja najboljih sportaša. Ako netko tu vidi i trunku pravednosti, ja mu odmah otvoreno mogu reči da je bedak i naivac.
Kako ima nekih naznaka da će neki klubovi popušiti foru, samo bi rekao da će ove godine u tom slučaju biti i određenih nepopularnih poteza. Dosta je bilo maltretiranja tamo nekih kvaziautoriteta koji svoje sitne privatne interese plasiraju na štetu cjelokupne O-zajednice.

Danas se planiraju zadatci PRE-O u parku u Čakovcu. Dolazi kontrolor i imat ćemo radno subotno popodne.

1 komentar:

  1. Zdravo! Sretan i blagoslovljen Uskrs želim tebi i tvojoj familiji, od srca!

    btw.imam neke novosti kaj se tiče našeg kluba...=)

    ajde budite pozdravljeni!

    OdgovoriIzbriši