Pokreće Blogger.

utorak, 27. ožujka 2007.

ORIJENTACIJSKA INTERNET TELEVIZIJA

Share & Comment
Kad čovjek pomisli da Jan Kocbach nema više ideja, on nas sve ponovo iznenadi. Za sutra najavljuje puštanje u rad njegovog novog projekta - woO-TV - internet televizije posvečene orijentaciji. Dio je to njegovih već slavnih WOO stranica koje posječuju milijuni orijentacista.
I sami možete biti producent, te oglašavati svoje sponzore.

Jučer i danas smo malo obilazili terene koje ćemo koristiti ove godine na natjecanjima. Maruševec će u stvari biti dosta reambuliran jer su velike površine posječene, djelovi jako zelene vegetacije su se podigli pa će biti raster niže, a automatski su tu uočljivi i novi detalji. Dakle, novi izazovi slijede. Danas smo obišli u Toplicama dio koji će se crtati kao proširenje postojećih karata. Ima jako lijepih čistih dijelova sa puno zemljišnih detalja, interesantnih strmina i naglih prijelaza različitih tipova vegetacije. Završena je i karta na Svetom Jurju.

Za one koji žele vidjeti nešto karata sa Spring kupa...evo mali odabir sa jedne od stranica poznatih natjecatelja ( KARTA 1, KARTA 2).
Inaće je ove godine Spring kup po uzoru na naš memorijal imao i noćni sprint.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

  1. "Inaće je ove godine Spring kup po uzoru na naš memorijal imao i noćni sprint"
    :-))))))

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com