ponedjeljak, 26. ožujka 2007.

OK MEĐIMURJE U AFGANISTANU

Rekoh ja da će ovaj moj "mali" klub iz Međimurja polako prijeći granice svojeg djelovanja i postati globalni fenomen. Slike kao dokaz su tu:









Dakle, naš Ante prkosi ljutim talibanima u klubskim obilježjima i stavlja ih u funkciju globalne sigurnosti....kaj reči ?

Kole inače fino riše i ovaj tjedan ćemo imati novu kartu Varaždin - Graberje...a prezidente je još danas u Svetom Jurju gdje završava Sveti Juraj na Bregu 2. To su karte na kojima će biti održani sprintovi na trijanglu.

Kako se razriješila dilema zvana KOmadant...da ga i javno imenujemo...

Dakle novi KOmadant je Dario Štambuk. I tako oni održaše sjednicu komisije i zaključiše kako će pozvati predstavnike HSOT-a na sljedeću svoju sjednicu. Kako bi dakle ONI razrješili NAŠU želju da postanemo članovi HOO-a i preuzmemo nadležnost za sport.

A ekipa je bila jaka..nema šta...jedan pripadnik kluba koji ima dva člana, kojega nisam na trkama vidio već par godina...bivši KOmadant (dvojim da je predstavljo i svoj klub - NIJE-Potvrdio Čep)...predstavnica kluba koji je prošle godine ubilježio mislim dva nastupa sa ukupno dva natjecatelja...predstavnik kluba koji opće nije postojao do nedavno...zatim onaj kaj cmizdri da ga nećemo u savez i ima još dva člana u klubu...zatim predstavnica kluba koja opće nije dolazila na trke prošle godine i jako je upućena u problematiku...(bajdevej - LOKVE su daleko najsnažniji klub HPS-a)...ekipa mala ali odabrana.

Neznam kak su se samo skupili...za dvije predstavnice mi je jasno...samo posipaš kuruzu po putu - a možda se i koji pevec isto na kuruzu navabil. Možda ih je novi KOmadant s mišaklom pobral, a možda im je obečal i nastup u reprezentaciji..ha?

No šalu na stranu...činjenica je da su ponovo neki klubovi HSOT-a prekršili statut saveza i da IO neće moći ostati miran u ovom slučaju.

S druge strane Štambuk se očito želi staviti u ulogu mesije koja će razriješiti "sporne" stvari. Nemam ništa protiv ako će on službeno zastupati HPS u "pregovorima". Možda i mi u savezu pronađemo pregovaraća razine nekog povjerenika kako bi pregovarao sa njim.

Da malo napravimo odmak od orijentacijskog politiziranja, kao ekskluzivu vam objavljujem sliku poklona kojeg će dobiti pobjednik trijangla:


Naravno, flaše budu pune međimurskim šardonejom.
Autor je naš Silvio koji se bavi oslikavanjem staklenih površina, a njegove proizvode ćete moći i kupiti na našim natjecanjima, ili napraviti naku naruđbu.
Flaše su naravno unikat.

Nema komentara:

Objavi komentar