četvrtak, 1. ožujka 2007.

EVO ZORE EVO DANA

I dok predsjednik moje braniteljske udruge sa istomišljenicima pokušava raspetljati klupko zvano nepravedna raspodjela braniteljskih bodova te se malo malo pojavljuje na TV (Znate li da je moj doprinos u ratu na -20, kiši, snjegu, pod stalnim okršajima, s rukama punima krvi od poginulih i ranjenih suboraca... jednako vrijedan doprinosu jedne tajnice u policiji koje je u isto vrijeme izdavala vozačke dozvole?), dotle neki novi JURE i BOBAN marširaju orijentacijskim vodama i mašu svojim debelim novinarskim kažiprstom?

Da dobro ste čuli...dakle ima neki lik koji se preziva pout jednog od gore spomenutih likova koji si je dao za pravo da prijeti IO HSOT-a (Povjereniku koji mu je produžena ruka) da će neki tamo njegov klub koji nosi ime nekog doktora, a koji usput nije ni zatražio od IO prijem u članstvo saveza, da će ukoliko dakle se ne udostojimo njegovu trku (dakle to je njegova trka) uvrstiti u kalendar saveza (koji uopće nezna da isti lik i isti klub postoji) isto zatražiti od KO HPS, te da će istovremeno NKO MOM tražiti da to bude prvenstvo hrvatske u sprintu.

Pošto ja naravno doznah koji je taj lik (službe rade), moram daklem reči da izvjesnog ne poznam, ali poznam rečenice koji je izrekao, a koje su rečenice jednog drugog poznatog nam lika.

Dakle, danas sam se definitivno usrao u gače...a vjerovatno i cijeli IO...jer jebiga nije šala...
Inaće se userem na svako BUUU koje netko izreče...pa tako ni sad nije bio izuzetak.

Dakle, da nastavimo u revijalnom tonu...kakva je poruka osobe, koja izgleda zastupa jedan klub, koji izgleda postoji, i koji izgleda u svom sastavu ima neko članstvo koje je ujedno izgleda u sastavu jednog drugog kluba našega nam saveza?

Ak mi vi nečete dati čokoladu, ja idem susedu, on mi bu dal celu kutiju keksi...
Ma idi stari...ali nemoj više na ova vrata kucati...!!!

Kao jedan od najmlađih klubova, dobro ste krenuli...nema šta!

Dolazim u napast da prijavim naše trke u kalendar atletskog saveza...nema veze kaj nismo njihovi članovi...pa jel se trči? - trči se...a ak ne prihvate moj zahtjev - odmah bum ih prijavil u biciklistički savez...pa nek si onda misle ovi tamo u atletskom!!!

I mahnul bum prstom da se gospoda zamisle...

Eto...tako djeluje i radi jedan KOT.

Ja sam inače danas otrčal svoju rundu na trim stazi...usput sam malo škicnul i puteke po kojima se bu vozilo MTB-O prvenstvo hrvaške i slovenije u sprintu. Ima dosta novih puteljaka, i biti će interesantno. Vremena pobjednika su inaće 20-30 minuta, karta bude 10000 s prelazom na 5000 na ciljnom području.
Next tjedan čemo vjerovatno koordinirati rad udruga na pripremama, te pokušati dogovoriti još neke detalje koji će podići interesantnost naših natjecanja.

Sutra dolazi ekipa sa priprema...spremni i orni...

Broj komentara: 6:

  1. brle

    nemogu vjerovati da ovako nešto postoji na netu!vi ste svi bolesni

    OdgovoriIzbriši
  2. brle

    vidi se na kojoj razini komunicirate vi u orijentaciji

    OdgovoriIzbriši
  3. A ti si papak koji se ne usudiš potpisati imenom i prezimenom

    OdgovoriIzbriši
  4. Skel

    Eh, da a zašto bi skrivali imena.
    Dakle g. Mile Boban iz KOT "Dr. Ivan Merz". Klub za koji kao član IO-a nikada nisam čuo, radi trku u Maksimiru (baš se pitam na kojoj karti, jer svaka sličnost sa našom kartom Maksimira je sigurno slučajna kao i za noćnu trku koju je organizirao nedavno bratski klub dotičnog kluba). I to odmah PH. Ma svaka čast g. Boban. Što se mene tiče imate moju potporu da prijavite svoju trku u HPS-ov kalendar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Skel

    Ako ti smeta odbrlaj od kamo si došao.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajde papčino, predstavi se pa ćemo onda dalje o razinama...ili si samo jak na jeziku...bolje da se predstaviš sam, nego da se zainatim pa to doznam na drugi način.
    Što više anonimnih komentara znaći da si to veći papak. Za sada si papak na kvadrat...
    Ako nisi lik iz orijentacije, onda si sigurno iz HPS-a ha? Samo takvi krišom čitaju moj blog i kroje crne liste neistomišljenika...

    OdgovoriIzbriši