subota, 3. veljače 2007.

VRATISMO SE SPUTA

obavljena posla.
I dok čekate službeni zapisnik sa izvanredne sjednice skupštine HSOT (neznam kak se sklanja), par informacija za vas koji se nemrete strpiti.
1. Znakovito je da su bile nazočne sve udruge članice,
2. Znakovito je da su sve udruge članice glasale za opoziv starog predsjednika pa i njegova matična.

Mislim da to govori sve, iako će to neki tumačiti ovako ili onako. Novog predsjednika smo izabrali, po starom statutu, Nije bilo jednoglasno, ali je dobil više glasova nego prošli prvi put. I ovim, neformalnim putem mu čestitam.

Zatim smo glasali o novom statutu i o njegovim amandmanima koji su pristigli, neke smo usvojili, druge odbacili, a za neke koji su interesantni, ali zahtijevaju dužu raspravu, obavezali smo se raspraviti u redovnoj proceduri.

Na kraju je novi statut usvojen jednoglasno. I to je znakovito.
I dok papiri na legnu i ne promjene se osobe za zastupanje, suzdržavat ćemo se svi od pravnog postupanja po ovim promjenama.

Dobrodošlicu savezu u njegovo novo središte zaželio je dogradonačelnik (mislim da sam dobro zapamtil), što je još jedna lijepa gesta i znak da nas primaju široke ruke. Znakovito je i to da su lokvarci povukli svoj amandman u kojem traže da savez bude i dalje na staroj adresi.

Nadam se da su počeli puhati novi vjetrovi, te da ćemo uskoro razriješiti i sve nebuloze i dubioze u koje su nas uvukle nerazumijevanje pojedinih osoba.

Pojedinci su ponovo potakli pitanje da se moramo na miran način rastati s HPS-om. Stalno se provlači nekakva teza da to ovaj saziv IO-a nije voljan učiniti. Još jednom naglašavam da to nije istina, ali da se ucjenama ništa nemože postići. Nadam se da će novi predsjednik pronaći pravi put u tom smjeru.

E, da ...možda ipak dogovorimo otvaranje sezone u Opatiji, a zatim proglašenje prošle...

Ovisi o odluci IO koji će se po svemu sudeći vrlo skoro sastati.

Ima toga još...al što ču sutra onda napisati...
Ajde, sutra bum vam rekel ko bu trčal za nas u ovoj sezoni pošto mi je kontraobaveštajna služba zakazala i informacije su počele curiti...bolje da svi to saznate od mene jel?

Nema komentara:

Objavi komentar