srijeda, 24. siječnja 2007.

NIŠTA OD SJEDNICE IO ?

Kao što večina pismenih zna, danas istiće statutarni rok u kojem je precjednik (naše sveze) morao sazvati IO jer su klubovi zatražili od IO sazivanje izvanredne skupštine. No kao i mnogo puta do sada on to nije učinio pa će klubovi koji su zahtjev podnijeli u statutarnom roku sazvati skupštinu sami.Pošto se očekivao ovakav razvoj situacije, na stranicama saveza i nekih klubova su već i objavljeni nekakvi materijali, a službeno bi trebali iste dobiti ovih dana.Ja bi još jednom apelirao i ovim putem da predstavnici svih klubova, članovi tijela saveza, predstavnici udruga koji trenutno nisu članovi (ali će biti ), i svi koji su zainteresirani za budučnost naše orijentacije dođu na skupštinu. Ona nije usmjerena protiv nikoga (kako neki ponovo blesavo navode po emediju), već je u interesu svih, jer trenutačna situacija ne odgovara nikom normalnom.Uostalom, ako netko ne dođe, poslati će jasnu poruku.

3 komentara:

  1. Skel

    Ja mislim da je jedan pravi predsjednik, a to je onaj koji nešto radi. Fikusi i osobe koje žive na staroj slavi nam ne trebaju. Kada bi stvari bile idealne IO bi bio taj koji upravlja Savzeom, tajnik bi bio njihov servis za odrađivanje administrativnih poslova, a predsjednik bi bio osoba koja osigurava sredstva za rad Saveza i promovira Savez prema relevantnim tijelima. Eh, da bilo je bitno biti prvi, delali bi neki drugi ljudi. Zamislite čak su i suze u očima bile kada se raspravljalo o samostalnosti HSOT-a. Koja predstava!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije bitno tko je ako se traži izglasavanje o nepovjerenju...dakle može biti i jedan i drugi, a možda ni jedan od njih.
    Inače svi relevantni podaci mogu se naći u registru udruga, pa nije teško naći tko je predsjednik saveza, dakle link je OVĐEKA..unesi šifru sa slike, upiši orijentacijsko trčanje i klikni na link od saveza.
    Inače mi nije običaj odgovarati na nepotpisane upite, al eto...ipak je ovo jedan neozbiljan blog

    OdgovoriIzbriši
  3. Gost

    A tko je trenutno predsjednik Saveza, Darko Sakar ili Karlo Gobec?

    OdgovoriIzbriši