Pokreće Blogger.

petak, 1. prosinca 2006.

ZA ŠTO SVE TREBA ORIJENTACIJA

Share & Comment
Eto, jučer ste mogli vidjeti u vjestima kak je skupocjeni porše uletio u međimurje iz slovenije. Tip se baš nije proslavio pošto je lokalnim potevima uletil u nekšnu šumu... a tu je bil kraj puta. Da se bavi orjentacijom, bolje bi prošel. Zavrzlamu smo mudro iskoristili za nabavku ponešto opreme i malo merverštojera s kojim se bu jelo i pilo na skupščini. To su čari pograničnoga života.
Dok blog malo radi, a malo ne...ja marljivo pišem. Mislim da sam drugi tjeden gotov. Onda ću se oblokativ. Danas smo malo brojali koliko imamo karata...ajd kaj mislite koliko OK Međimurje ima karata u vlasništvu ?...a koliko će ih biti nagodinu? (neke smo doduše fkrali, ali bože moj...:cool:)
Sve bumo pometali u Bazu...a onda to poslali u beli svet.
Vihoraši imaju srečanje na Jarunu. Šteta što sam u gužvi pa nemrem Anju dopeljat. Želim im sve najbolje s organizacijom, a vi koji morete otpeljajte djecu na trku!
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com