Pokreće Blogger.

subota, 23. prosinca 2006.

PRE-O TRENING

Share & Comment
Prekrasno vrijeme izmamilo je danas u grad mnoštvo varaždinaca.
I dok su se klinci klizali na Stančićevom trgu, a naš župan prodaval nekšne drangulije u sklopu humanitarne akcije, mi smo odrađivali svoj prvi pre-o trening koji nam je pripremil Hoky
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Karta i opisi (kao i dvije vremenske kontrole) su tu:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Prve dvije kontrole smo grupno pogriješili...nismo se još skoncetrirali na cake raznorazne. Ostale smo manje više pogodili (bar netko). Na vremenskoj kontroli nas je Hoky zarotiral za 180stupnjeva pa smo isto grupno zaje... Sad znamo i tu caku.
Uglavnom, bilo je lijepo i korisno. Ako netko misli da nakon 20 godina bavljenja orijentacijom zna sve o njoj, ili je glup ili je umišljen (najčešće je to oboje). U tome je sva ljepota ovog sporta...na svakoj trci i na svakom treningu, na svakom novom dodiru sa kartom...uvijek možeš naučiti nešto novo.
Inaće su nam prostor Starog grada reambulirali tako da je potrebno isto napraviti i sa kartom. Grmlje je totalno iskrčeno, neka drva su nestala, a začudo tamo gdje je bilo grmlje pojavili su se neki novi orijentacijski detalji.
Kada mi Hoky pošalje fajlove objaviti ću zadatke sa rješenjima.

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

  1. o-ella

    Sretan Božić...
    ...puno mira,sreća i zdravlja....

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com