ponedjeljak, 6. studenoga 2006.

KAJ IMA ?

veli kursor...nema nikaj...
Neki su bili v slovenščini, neki v turčiji (ponovo zamaskirani kao SRB), neki v mađariji, a neki su se hrvali s trojancima. Dakle, sa zadovoljstvom mogu reći da sam susretljivošću orijentacijske zajednice (čitaj Hokija), pobjedio ovu napast sa Sophosom...frajer se nasral u radnu memoriju...a sofos se nije dal iznenaditi.
Pošto se spremamo za zimski san (neki i za zimsko buđenje) vjerovatno bu ovih mojih postova sve manje i manje. Najte se srditi, imam nekšnega drugega posla...
Možda me probudi samo neko događanje u saveznom svijetu...

DODATAK 1:
Hoki...ako ne želiš da ti maknem kartu...a znaš odgovor ...vrijeme je da ga kažeš

DODATAK 2:
Potiho..na mala vrata...počelo je i svjetsko vojno...tu su vam bilteni.
Danas je kao i obično dolazak misija...a tko će prihajati bumo vidli...od onih koji su prijavljeni uvijek netko ne dođe pa je teško predvidjeti.
Eto nakon što sam 98 krenuo sa Švicarskom...ovo je prvo svjetsko koje propuštam zajedno sa repkom. U eri transformacija, globalizacija, restrikcija, prestruktuiranja, interoperabiliziranja i sličnih nebuloza...ovo je samo još jedna malička...a iduče godine je svjetsko kod nas. Ko bu zastavu donesel neznam...? Možda je netko i otišel po nju...a možda ju pošalju po kuriru ili golubom pismonošom...a možda i mailom ...to bi bilo primjerenije ovom dobu.

Nema komentara:

Objavi komentar