ponedjeljak, 11. rujna 2006.

UZBUNA U SAJBERSPEJSU

Koja frka snočka...nikak pristupit blogu. Probaš ovak, pa onak i nede i nede. Pomislih da sam nekaj skrivil administratoru...objavil adult ili nekaj kaj nis smel po propozicijah. Onda skužih da nemrem otprat ni druge blogove pa mi laknuh.

Fužine vikend je dakle prošel. Za facu tjedna se odlučih po osnovi rezultata, a objavil bum facu kad najdem odgovarajući foto. Andrej je rutinski odradil domaču trku, Špek je pokazal da i bez ozbiljnog treninga može svakog dobiti, a "mali" od Matjaža je ponovo zasjao. Već sam ga dovoljno nahvalio, ali ga je stvarno impresivno vidjeti u šumi.  Bojan je odradio rutinski svoju kategoriju iako je ozljeđen, a očekujemo ga u E da vidimo kako će tamo gristi.
Puce su imale interesantne rezultate. Vinka je obrisala HPS reprezentaciju, a jedino joj je Eva prvi dan uzela mjeru. Vidi se da Vinka trenira dobro za naše uvjete.
Ostale rezultate komentirajte sami.

Idem sad promjeniti nagradni isječak pošto je ovaj bil dost dugo...moram malo uvesti i restrikciju...dakle molim autore karata da ne otkrivaju "svoje" karte u duhu ferpleja...

Napokon objavljujem i dugo najavljivanu ekskluzivu...obratite pažnju na filmić dolje...to vam je natjecateljsko područje...
Tako to rade profići kad rade kartu...a profići koji se pripremaju za trke iz ovoga mogu izvući i dodatne koristi..


3 komentara:

  1. skel

    Da se malo osvrnem na pobjednika drugi dan. Nije da ja nešto treniram u zadnje vrijeme, ali kada sam ga vidio u šumi mora se priznati stvarno impresivno. Mali leti kao avion, a ima tek 16 godina. Takvu lakoću nisam niti kod Špeka primjećivao. Svaka čast.

    OdgovoriIzbriši