ponedjeljak, 4. rujna 2006.

KAKO JE POČEO RAT NA MOM O-TOKU

 Čim sam se jutro zbudil videl sam da mi je Edi skinul još jenu kartu. Kaj moreš, neki su dost dugo u o-vodama da mogu prepoznati i one na kojima su se trčale 1 i pol trke. Eto Čedo..Edi te je razotkrio. Sad sam u nedoumici dali stavljati naše karte...Bum videl. Sad ko skine ovaj isječak ima duplu rundu...zaozbiljno. Edi si je zasljužil več dve politrenke.

Faca tjedna je Krešo Keresteš. Da se maknemo malo iz foot voda i odamo dužno poštovanje ljudima koji razvijaju i druge vidove orjentacije. Čovjek je pobjedil na Vihorovoj trci u najačoj kategoriji, bil je 4 na Svjetskom i puno radi na razvoju PRE-orijentacije (i opčenito orijentacije) u susjednoj nam druželjubivoj Sloveniji.

Znak kluba je pobudil pažnju pa se neki javljaju sa prijedlogom da i oni daju prijedlog...samo naprijed...platit ćemo cijenu koja je potrebna za dobar znak...

Samo da obavjestim ovim putem svog prezidenta da je Cuki dogovoril s dokom njegovu nazočnost...dakle imačete doktora na trki i svu moguču njegu.

Dobil sam freš njuze iz awacsa (airborne warning and control systems...za one koji neznaju) koji je imal neke šumove pa prilikom emuliranja informacija je došlo do greške.Tako su oni odudarali u jednom dijelu sa rezultatima objavljenima na talijanskoj stranici natjecanja. Nastupila je nekšna opet HPS-ova ekipa sastavljena iz poznate LOKVE-MAKSIMIR sile osovine. Vodil ih je glavni rukovodeči organ za koordinaciju alpeadrije - onajkojivolilegalno. Isti je i predstavljal budučeg organizatora na mitingu. U kuloarima je vrlo revnosno na tečnom engleskom objašnjaval trenutnu situaciju u hr o-zajednici te najavio "rat svim sredstvima" prema onima koji se baš ne slažu s njegovim vizijama i vizijama hapeesovih vazala. Valda ga je osokolila pobjeda u M35. Talijanska vojna hunta na čelu s novopečenim Mamleevim i staropečenim Tavernarom i Rigonijem vodila je glavnu riječ.
Risove snage su dobro trčale. Matjaž je zel jedno zlato, Andrej srebro i broncu.


Nema komentara:

Objavi komentar