utorak, 5. rujna 2006.

ČIJI JE BOLJI?

Jučer smo dobili još jedan prijedlog za znak kluba te smo odlučili kosenzusom da čemo na ovom mjestu otvoriti javnu raspravu. Svaki novi prijedlog je dobrodošao, a MOM čemo ga i objaviti. Možete i slati svoje sugestije, ali odluko donosimo mi jer je to ipak naš znak. Ovaj jučerašnji mi se sviđa (poslo ga je jedan vojnohuntaš) ali je malo nezgodan za izradu u platnenom obliku što bi trebalo isto uzeti u obzir.
Ako šaljete svoje prijedloge držite se toga da upotrijebite klupske boje (naranđastu i crnu), da ima O obilježje i da je ukonponiran naziv kluba.

Na O-horizontu ništa previše novo. Onajkojizastupa Jelen na svojim stranicama upozorava da svi oni koji nisu platili članarinu nijesu viče članovi. Dosta zgodan način da se rješiš neistomišljenika. Prvo ugrabiš blagajnu pa bježiš od istih šest mjeseci i onda ih proglasiš nečlanom. Ugasiš mobitele, postaviš minska polja pred kućom, organiziraš mrežu jataka koji će te sakrivati i uporno se migoljiš. Da te sličajno netko ne nađe a da nije u tvojoj hunti.
Možda bi na ovakav način mogli i izbaciti članove is saveza...zašto ne. Problem je jedino što bi se onda svi izbacili. Možda ni to nije loše rješenje. Ajmose samoizbaciti svi iz saveza...što statut kaže za taj slučaj?

Danas sam dobil aerofotoslikicu od tamo gde bu prvi sprint...ima ljepa šuma, ima i otvorenoga, pored škole je...idealno...samo treba nacrtati kartu.

Nema komentara:

Objavi komentar