Pokreće Blogger.

nedjelja, 6. kolovoza 2006.

O-VIKEND

Share & Comment
Za nama je još jedan o-vikend. Svjetsko je završilo, Cerkno je završilo. Na cerknu se okupila respektabilna brojka natjecatelja. Naši su nastupili u najjačem sastavu. Rezultati su očekivani. Kada ti na natjecanje dođu likovi iz švedske B-repke i iz Kalevan Rastia onda možeš reči da imaš jako natjecanje. Naši reprezentativci Špek, Andrej, Bojan, Klobo i Matjaž nastupili su 2. dan u punom sastavu i nisu razočarali. Moram istaknuti izvrsno 20-to mjesto Matjaža koji je od svih naših bio najjači i najavio veliki potencijal. Još jedan biser iz jake Delničke škole.
S druge strane što reči o HPS-ovoj repki. Žalosno je što su HPS-klubovi poslali svoje natjecatelje da bi popunili HPS-ovu kvotu i tako okrenuli leđa klubovima s kojima su stvarali savez. Nemam ništa protiv tih ljudi koji su nastupili, ali nažalost oni su samo jedan od instrumenata propale politike nekih nazovi dužnosnika. Jednoga dana postavit će se pitanje kome je HOO dao novce. Bio sam mišljenja na početku godine da će savez iznaći sredstva da se u Dansku pošalje najjača muška i ženska repka. Ovi koji su sada u repki HPS-a, bili bi sigurno i u repki HSOT-a. Međutim neki likovi su se uplašili da ne ostanemo bez ovih pišljivih 20 tisuća koliko je HPS dobio za Dansku. Ja tvrdim da bi skupili i 60 ako treba i poslali u Dansku 7 muških i 3 žene (za štafetu). Ako smo mi mogli za našu "Lokalnu" trku skupit 20 tisuća, a toliko dobi repka za put u Dansku, onda vidimo o kojim relacijama govorimo. Tena, Edi i Lino će i dalje trčati i ako im se nešto ne desi oni će i dalje biti reprezentativci. Ali ovi koji su ih tamo poslali mogu se samo sramiti pred ljudima koji tamo nisu išli a trebali su...:namcor:

Jeste čitali novi zakon o sportu...dobro ga pročitajte da vas ne iznenadi...

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com