Pokreće Blogger.

srijeda, 23. kolovoza 2006.

KALENDARI RAZNORAZNI

Share & Comment
Danas nas je na dobrojutro Hrvatska svojom pojavom iznenadio Dopredjednik i njegove dvije uzdanice - Andrej i Bojan...eto i orijentacije u udarnom jutarnjem terminu.
S druge strane moj prezidente je nacrtal oko trečinu karte. Kad bute trčali, onda bute skužili da čovjek dela jako dobar posao na jako zahtjevnom terenu.
Ovog vikenda neki će na Kopaonik, a neki u Delnice na izvanrednu skupštinu. Bacimo malo pogled na kalendare natjecanja. Klubovi koji su sazvali izvanrednu skupštinu i oni koji djeluju van HPS-a, ove godine imaju ovakav kalendar aktivnosti:
KALENDAR
S druge strane ovi koji svoju guzicu čuvaju na komisijinoj stolici i šalju svoje članove na izlete po Europi imaju slijedeći kalendar aktivnosti:
KALENDARČIĆ
Kako bi izgledao kalendar KO kada bi iz njega maknuli utrke HSOTa...ovako:
što je ovo?
Interesantno jel...Rezultati ovakve politike nuđenja utrke Komisiji se znaju. Vjerojatno je opet trebalo opravdati dobivenu lovu...samo što sve kad tad dolazi na naplatu.
Razmislite malo kojeg dijela ovog kolača od kalendara ste se spremni odreći ?
Koji od ovih kalendara vam najviše slići na kalendar NACIONALNOG SAVEZA?

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

  1. skel

    Ja bi tu još dodao 10 dječjih trka koje je organizirao Vihor :)

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com