utorak, 7. listopada 2008.

REZULTATI PROŠLI I OČEKIVANJA BUDUČA

Dočekasmo i rezultate iz Samobora. Malo smo postali razmaženi pa smo to možda očekivali i jučer, al eto ni danas nije kasno. Dakle:
REZULTATI
PROLAZI
U pregovorima smo i za slaganje RG-a, pa očekujem da ćemo i to imati uskoro na saveznim stranicama ukoliko se Franjo i co odluče.
Mi Međimurci smo ovog puta bili u nešto jačem sastavu, a raduje što je i novi član kluba Darko Klarić, po vokaciji RG-ovac, nakon naše trke ponovo došao na orijentaciju. Dan je bio prekrasan, a familije su nakon trke uživale u kremšnitama. Što češ bolje.

Ostao sam dužan i još ponešto sitnica iz vremena naše trke. Dakle, kao što znate, u Mađarskoj je u vrijeme naše trke održana i PRE-O za zajedničku ligu tri države, a organizatori su koordinirali satnice. Hrvata je bilo podosta (22) pa evo i ono što je ostalo nakon trke:
ZADACI
RJEŠENJA
REZULTATI
Naravno, pobjedil je opet naš HOKY kako i prilići jednoj svjetskoj klasi.

U sjeni Samobora i Zagrebačkog maratona prošlo je i finale ovogodišnjeg svjetskog kupa.
Nakon što je Simone otišla na porodiljni, a Tero doživio par pehova, moj huntaš Hubman i Ana Margareta osvojili su najviše postolje. Ove okolnosti naravno ne umanjuju njihov uspjeh.
Poredak žene (i fotka)

Poredak muži (i fotka)Pronađoh i ponešto karata iz švice.

U švici nas čeka i EYOC za koji dan. Link za onlajn prijenose vam je desno u boxu. Zanimljivost je da će Simone pomagati na cilju kao komentator, a na kakvim će se terenima bežati poglečte tu, tu i tu.

Z druge strane Evrope naši huntaši su fčera sleteli (valda) i danas odradili prvi trening (valda). Ovo valda je zato kaj nemam nikakvih njihovih reakcija ni informacija pa skromno očekujem da će se neko javit. Stranice natjecanja su zasad prilično mrtve, a valda bu bolje sutra kad krenu trke. Do tada evo terena na kojima se trči.
Inaće je natjecanje prilično jako po imenima pa evo samo neka od muških: Tero Fohr, Jarkko Huovila, Thierry Gueorgiou, Martins Sirmais, Anders Tiltnes, Holger Hott, Daniel Hubmann, Matthias Merz, Baptiste Rollier, David Schneider, Andreas Rueedlinger, Marc Lauenstein, Novikov Valentin, Khramov Andrey...
Uglavnom bit će sutra ineresantno, a možda i on-line...vidlibumo.

Nema komentara:

Objavi komentar