ponedjeljak, 29. rujna 2008.

GOTOVO JE ZA OVU GODINU

Završismo i naše zadnje natjecanje. Slijedi rekreacija po trkama do kraja sezone. Rezultati, prolazi, s.browseri i r.gadgeti su odavno objavljeni. Posječenost je bila vrlo dobra s obzirom na naše prilike. Oni koji su bili, uglavnom su zadovoljni, a oni koji nisu potvrđuju pravilo. S obzirom na delikatne uvijete u kojima nam 50% posade kluba uglavnom nedostaje, ove godine smo izvukli ponovo najviše što smo mogli.
Iduće godine plan je isti, al sve ovisi o posadi kluba.
Opet smo imali drpiće iliti kradljivce kontroli. Jedne smo mom našli kod lokalnih romija, a druge bu velečasni na meši zašpotal da bu ih strela vudrila će ne vrnu mom sije. Sad smo i na to navikli, pa nas NNNI. Zbog toga je i kasnil SB i RG za zadnju trku jer se fajlovi moraju ručno upisati, a vrijeme vam je na 49 proizvoljno upisano...odjokativno.
Iduće nedjelje se vidimo u Samoboru, a zatim pratimo nastup naših huntaša na svjeckom u Litvi. Imamo frišku generaciju. Neki od njih su vrlo perspektivni. Uvjerili ste se o tome ovaj vikend.

1 komentar:

  1. Hvala na lijepom trodnevnom druženju. Da je mam manje brda i zelenjave bilo bi nam još lepše, ali dobro, ovak smo dobili besplatne tretmane koprivama. Dolazimo i sledećeg leta po još jednu kantu.
    Vihoraši

    OdgovoriIzbriši