Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 30. lipnja 2008.

TERMELAND JE GOTOV - SLIJEDI CRO-OPEN

Share & Comment
Fčera je gotov termeland i evo i zadnjih rezultata:

Rezultati TLO 2008

Rezultati MIDDLE Chasingstart
MIDDLE split times
MIDDLE splitbrowser
MIDDLE routegadget

Precizna:

PROBLEMI / PROBLEMS
E


REŠITVE / SOLUTIONS


REZULTATI / RESULTS


FOTOGRAFIJE / PHOTOS
Foto: Krešo Keresteš

Kaj reči...mislim da su naši ostvarili čist solidne rezultate. Vidim da se malo rasplamsala debata o šlepanju...pa navalite. Da čujem mišljenja!!! Odmah najavim jedan opsežniji članak o tome, pa pazite da si sami u želudac ne skočite! O tome dakle više ovih dana.

Slijedi nam:

croatia open

Ove godine trči se na Crnom lugu što je dovoljan mamac za prave okorjele orijentaciste. Povratak na Crni lug se dugo čekao, ali se dočekao. Ovo je po meni najjača karta u HR iako je nakon Crnog luga napravljeno još dobrih karata i kartirano odličnih terena. Povratak u kasne devedesete očekujem s velikim nestrpljenjem. Doma je dogovor pal da idem u petak, što je s obzirom na zdravstveno stanje i stanje u femili maksimum koji mogu ove godine zgurat. Druge godine bu sigurno ko i svake do sad.
Kaj vam se nudi - pa prvo srednje staze WRE u petak, pa duge i zatim lovački. Više o svemu u zadnjem biltenu organizatora. Vidimo se tam u petak, a dotle malo razmislite o šlepanju, o fer pleju i o tome kako to rade oni "najbolji".
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com