utorak, 20. svibnja 2008.

3. MEMORIJAL - zašto je dobro sudjelovati & PRE-O konačno pa zadaci i rješenja.

SVE O PRE-O na trijanglu slijedi:

MODEL EVENT



















TIME CONTROL 1 (E,A,N) --------TIME CONTROL 2 (E,A) --------TIME CONTROL 2 (N)













ZADACI ELITE------------------------------ZADACI A----------------------------------ZADACI N









RJEŠENJA ELITE------------------------------RJEŠENJA A--------------------------------RJEŠENJA N



REZULTATI

Da...tek smo jednu trku zbavili , a kuca na vrata druga. Naša prva trka - Memorijal 7. gardijske brigade u orijentacijskom trčanju ulazi u treču sezonu u velikom stilu. Stranice su već pomalo aktivne, a stižu i prve prijave.

Pored već uhodanog rasporeda trka koji je ove godine malo korigiran spremamo vam brojna iznenađenja. Za one koji su prošle godine propustili druženje, a i za one koji nisu, spremamo Vam opet 300 porcija graha u završnici natjecanja u VŽ Toplicama koje ćete naravno dobiti đabe, a nakon toga punoga želučeka morete na kupanje. Maruševec još nije definiran ciljni prostor. Ono kaj je definirano je da nebute puno trčali po podrastu kak prošle godine. Ostalo je se pa skoro isto. Pošto je karta proširena za potrebe MTB-O, možda vas kurs seter otpelja i na novi dijo. Bute vidli...Noćni sprint je na istom mjestu u isto vrijeme. Karta bu ipak druga nek prošlu godinu, al bu već ona stara poznata, naravno poriftana na novi ISSOM. Ugođaj će nam još više poljepšati građanska garda koja bu salutirala kad budu se delile kolajne. Na toplicama prvo starta dječja trka u 10. pa onda ona prava u 11. Mjesto događaja je opet stadion NK. Mladost, koji je još u bogatijem izdanju nego prošle godine. Kuhal se bu i besplatno djelil grah (sa popratnim sadržajima-kolbasima), a moći će se i kupit pijaća širokog asortimana. Tuševi su osigurani tak da nema kaj nema.
Ovih dana klub je dobio i značajnu donaciju dragog nam donatora teko da će sredstva biti preusmjerena na izradu nove orijentacijske karte. Ako bude sve u redu, iduće godine čeka nas nova destinacija sa ludo dobrim terenom.
Ponovo nam se zgusnjava raspored trka...prvo Plitvice, pa mi, pa Rijeka, pa Lokve, pa Termeland i CRO OPEN. Išel bum kolko bum mogel zbog trenutnog obiteljskog zaduženja, tak da bum nekaj vjerovatno moral i propustiti.

Nema komentara:

Objavi komentar