nedjelja, 20. travnja 2008.

IMPRESIJE IZ PREKOMURJA

Danas je mala ekipa krenula iz Selnice put Vaneče. Jučer je bila u nešto krnjem sastavu jerbo su neki otkazali u zadnji čas. Lijepi dan, ciljni prostor pun poznatih lica i zanimljiva staza glavne su odlike današnjeg iventa. Domačin se stvarno potrudio da popratnim sadržajima uveseli natjecatelje. Mukte bograč, tombola u kojoj svi nešto dobivaju i jeftino pivo idu na čast ovogodišnjim organizatorima termelanda. Čekale su nas nove dvije karte na području prošlogodišnje Vaneče (malo proširene i prilagođene za sprint). Rezultati naših reprezentativaca opravdali su njihov poziv u AA team. Lino je ukupno pobjedio u eliti, a danas je od naših najbrži bio Matjaž. Ela je ukupno zmagala u Ž18 u nešto slabijoj konkurenciji. Eva je bila isto na najvišem postolju kod elitašica ukupno. Štambuci su danas isto bili najbolji u svojim kategorijama. Ja sam imal jednu veču grešku što je kod sprinta previše pa se nisam baš proslavio, al zadovoljan sam povratkom u šumu nakon dužeg vremena.

Intezivno se radi na pripremama za trijangl. Očekuje vas prošireni i za MTBO pripremljeni Maruševec, a staze su već pomalo u fazi završavanja. Smišljaju se zadaci za preciznu na bedemima varaždina, a karta Banfice je u novom ruhu sa mnoštvom novih detalja i bit će interesantno nakon mislim 5 (ili6) godina imati ponovo službenu trku na Dravi (ako isključimo prošlogodišnji MTBO).
Ekskluzivno možemo potvrditi da se sa 90% vjerovatnosti najesen kreće sa izradom jedne MTBO karte na području Lušca (Novi Marof) što će biti prva karta koja nije rađena na predlošku karte za orijentacijsko trčanje. Pregovori su otpočeli u petak sa precjednikom BK Maraton i njegovim ađutantom uz jeger i pivu.

Nema komentara:

Objavi komentar