subota, 29. ožujka 2008.

INFO-I O AAOC i ostalo

napeto je....bliži se dan D, a vrijeme mi nije baš saveznik.

No da vidimo kaj je novoga u našem O-svijetu...
Bijaše IO meeting, i donešene su neke bitne odluke. Dok se ne objavi službeni zapisnik, donosim neke novosti i informacije:
Ono što je u mojoj domeni, a to je Alpe Adria Orienteering Cup koji se ove godine održava u okolici Graza, dobilo je punu potporu saveza te će repka ići u full sastavu. Financije su zatvorene.

E sat ka je tu novoga:
1. Ide se na 4 trke, dakle sve od četvrtka 1.5. kad je WRE trka koja nije u programu AAOC-a. Savez organizira bus i plača sve režije (startnine i spavanje) za dan extra. Još moramo samo vidjeti koliki će biti troškovi žičare prvi dan.
2. Savez će opremiti repku sa trenirkama i dresovima.
3. Bus će se moći koristiti i za ostale natjecatelje po popularnoj cijeni (oko 10tak eura, al bumo to još dogovorili).
4. Klubovi će dobiti upitnike za predbilježbe za bus, al će se morati uplatiti i akontacija kako bi bili zicer da bus bude pun, a možda bumo organizirali i 2 ak bude potrebe i navale.
5. Zadnje izlučne trke budu one na Ponikvama i Ključić brdu. No, za repku će se uzimati u obzir i druge stvari...oni koji neće biti u ekipi, a pretendiraju za repku na ostalim svjetskim, europskim i inim prvenstvima, svakako bi se trebali pojaviti u Grazu, jer je to izlučna trka za sve.
6. Pare su odobrene, i savez će pokriti sve reprezentativne akcije . Zavisi od extra mani koja će se namoliti kako će repke biti popunjene.
7. Pod odma svi reprezentativni kandidati moraju popuniti obrazce koje je Damir objavil. Oni koji to ne naprave na vrijeme, smatrati ću da nisu zainteresirani za nastup u Grazu.
8. Repku ću definirati nakon Ačkovog kupa. Znaći nakon Ačkovog, kontaktirati ću klubove. Klubovi su zatim odgovorni za svoje kandidate.

Ono kaj je još novoga je da imate još tjedan dana da platite klupsku članarinu, natjecateljsku taksu i da registrirate natjecatelje. Klubovi koji to ne učine priuštiti će svojim članovima nedobivanje bodova. Prije trke na Ponikvama organizator će dobiti popis registriranih i one koji nisu posebno će obilježiti u službenim rezultatima.

Elita je i ove godine slobodna, al nebu i ubuduče.

Slijedi nam dakle svakovikendni raspored...prvo Bobi, pa Ponikve, pa Ačkov( skup sa PRE-O), pa Prekomurje, pa Slovenj Gradec i AAOC...moja nazočnost na trkama ovisit će naravno o napetosti glede onoga što se bliži...

Damir vam je već na Vihoraškom portalu rekel da su neke kategorije objedinjene, pa vodite o tome računa.

Zaboravil sam naravno pripomenuti da se ove godine vozi zajednička HR-SLO-Mađaronska PRE-O liga. Više o tome čitajte kod Trzinaca.

Nema komentara:

Objavi komentar