Pokreće Blogger.

petak, 29. veljače 2008.

MTBO - TRENING TRKA info3

Share & Comment
Dakle, kaj je novo za nedjeljnu trku?
Staza je splanirana. Sutra moram još jednom samo provjerit kontrole na terenu i poneku još sitnicu jer su dečki iz ASIja maknuli neke hupsere pa to malo mijenja situaciju na karti. Staza bu malo kraća nego što sam planiral jer po najavama neće biti puno iskusnih O-bajkera, pa ne želim komplicirat situaciju sa krajnje rubnim djelovima karte. No dolazi nam državni prvak Bero pa je to lijepa najava za sve ostale koji misle da su bolji od njega da se okušaju.
Još jednom vas pozivam da dođete, i ponavljam da će fešta biti od 12 sati na dalje te da nećete zakasniti jer smo mi tamo cijelo popodne. Prijaviti se možete i na licu mjesta, a ak baš sfali karata ja bum skoknul doma i za 15 min sprintam kolko treba.
Okvirno, staza zlatnog klasja bu oko 7 i pol km, a ona kukoljna bou oko 5. Ova jača ima i malu začkuljicu jer se jedna kontrola bere 3 puta.
Start je oko 3, a XC trke poćinju u 12.
Ukoliko netko ima želju, može stazu običi i trčeći, dužina je oko 5km.

A sad malo još sličica sa Drave:

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com