Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 10. rujna 2007.

ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE u obitelji WORLD OF O

Share & Comment
Nakon 03. 08. 2006. kada sam pokrenuo ovaj blog-osobne stranice prošlo je dakle više od godine dana. U međuvremenu smo promijenili server-davatelja usluga i blog preselili na fantastičan google-ov Blogger koji nudi sve ono što jedan prosječan nepoznavatelj web kodova može poželjeti. Isto tako, koncepcija stranica se je vremenom mijenjala pa su nastale i "podstranice-blogovi" koji govore o kartama i trkama koje organizira moj klub.
Nakon odrađenog 40-tog MWOC-a, vrijeme je dakle za novu epizodu. Od danas se ovaj blog svrstao u familiju WORLD OF O stranica kao prvi hrvatski član. Možete ga svakodnevno iščitavati sa Stranice 2 (PAGE 2) World od O.
Namjera mi je da sve ono što se strancima sigurno neće činiti zanimljivim i dalje pićim na hrvatskom ili međimurskom jeziku, dok će ono što bi moglo biti zanimljivo široj publici ići i na engleskom.
Čitajte me i dalje...bit će tu svega!
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com