Pokreće Blogger.

petak, 21. rujna 2007.

JESEN JE PRED NAMA

Share & Comment
Neznam kad točno astronomski počinje jesen, al moremo reči da ovaj vikend počinju i prve jesenske trke. Ljeto je bilo više nego burno, a slijedi nam zanimljiva završnica sezone. Nakon par sugestija, opaski i opomena, Bjelovarci su objavili i konačnu startnu listu. Dužine staza su isto poznate. Vidimo se dakle sutra na staroj adresi.
U nedjelju opet idem na homebox izlet u Maksimir. Prilika je to za obilazak ZOO-a na zalasku ljeta.
Nakon završetka 40-tog MWOC-a bilo je daklem nekoliko trka na koje se nisam dosad osvrtao pa krenimo redom:
1) je bil FEUD kup a rezultate, zadatke i rješenja morete si pogledati na stranama trke ili OK Trzina.
2) su bile dve trke u jednom danu MTB-O orijentacije koje su se zvale Palačinka (ili tak nekak). Bilo je nekaj i hrvatov(ica) na karti Traških dobrav, a rezultati su daklem ovdje: PRVA trka, DRUGA trka, UKUPNO. Taj dan je bila i Nenina trka(rezultati nepoznati).
3) je bila precizna u Trzinu kaj ja bilo njihovo državno prvenstvo. Kak sam i očekival, bilo je jako zanimljivo i teško. Sjajan rezultat ostvario je Dalibor koji je pomeo konkurenciju ostavivši drugoplasiranog čak 5 bodova. Ovakvu razliku ne pamtim. Zadaci su bili interesantni i trebalo je uložiti puno koncetracije i znanja. Sve u vezi trke može se najti na trzinovim stranicama, a meni osim žala za promašenom šansom ostaje sjećanje na jedno lijepo popodne s mojom femili:
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com