Pokreće Blogger.

subota, 8. rujna 2007.

GOTOVO JE

Share & Comment
Nakon dva mjeseca mojeg izbivanja radi organizacije 40-tog MWOC-a, napokon sam se vratio doma bez stresa i crveno-bijelih prizmi u glavi. Sa današnjim danom i službeno je završen program prvenstva i večina reprezentacija je napustila Hrvašku. Isto tako večina organizatora je otišla svojim domovima. Slijedeći tjedan je još pospremanje, a dojmovi će se slijegati još mjesecima i godinama.
Teško je u par postova sublimirati sve ono što se dešavalo u i oko prvenstva pa ću vjerojatno o ovome pisati duže vremena. Uglavnom, bili smo dijelom naše male orijentacijske povijesti koja se za nas orijentaciste čini velikom. Nakon 2. svjetskih vojnih igara, Hrvatska je ugostila još jednom svjetsko vojno prvenstvo i na njemu velikane svjetske orijentacije. Ovoga puta na ciljnom prostoru isticao se na najvišem dijelu baner HOS-a koji je radio na potpori prvenstva zajedno sa svojim članstvom. HOS je na taj način (sa sklopnjenim ugovorom sa MORH-om) stupio na veliku scenu organizatora najvećih sportskih priredbi u RH u drugoj godini svoga postojanja. Koristi će imati i klubovi koji su na bilo koji način participirali u događaju, i savez koji je bio tehnički nositelj.
I to će zasigurno biti povijesni fakti.

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com