petak, 29. lipnja 2007.

IZVANREDNA SKUPŠTINA HSOT

Danas još pićim put Lente na Termeland Pošto startam u 90toj, znaći oko pol šest, moram za 45 min zbežati stazu dugu oko 6 km da bi se stigel vratit pogledati prilog na RTL-u...ambiciozan plan za mene. Ak ništ, bumo malo kratili.
Vjutro pićim na more.

Još jednom pozivam sve mandatare da dođu na skupštinu saveza u Delnice 7.7. u 19. sati. Svi materijali su na stranicama saveza.
Ovo je još jedna od svečarskih sjednica kada se donose povijesne odluke. Kapela i Japetić će od tada biti punopravni članovi, a imati ćemo i novo ime i novi statut usklađen novim imenom.
Podsječam da je na snazi novi statut koji u članku 31 navodi da je potrebno 6 glasova (od 10 mandatara) da bi mogli promijeniti ime i statut. Za ostale stvari poput prijema novih članica potreban je kvorum (opet 6) te zatim natpolovična večina tog kvoruma (dakle 4 od 6, 4 od 7, 5 od 8, 5 od 9 i 6 od 10).
Tek tolko da se podsjetimo matematike.
Pošto je preporuka da se nove članice prime nakon izglasavanja ovih promjena, one će moći sudjelovati sa svojim glasom nakon što se prime u članstvo već po zadnjoj točki dnevnog reda. Tada će skupština imati 12 mandatara. Podsječam da nove članice saveza moraju donijeti odluku po kojoj imenuju svog mandatara u skupštini kako bi ostvarile pravo glasa.
Ukoliko netko od mandatara nemože nazoćiti skupštini, potrebno je postupiti sukladno članku 26. statuta, tj. udruga član mora svojom odlukom imenovati zamjenskog mandatara kako bi ostvarila pravo glasa.

Eto, pozivam sve članove saveza i one koji će to postati da sa ozbiljnošću primjerenom ovoj situaciji dođu na izvanrednu skupštinu kako bi ostvarili u najkraćem roku naše temeljne ciljeve.

Nemojmo dozvoliti da zbog godišnjih odmora, zauzetosti i nečije neozbiljnosti izgubimo ponovo godinu dana za prijem u HOO.

Siju u Lenti i Delnicama

Nema komentara:

Objavi komentar