nedjelja, 27. svibnja 2007.

1. ORIENTEERING TRIANGLE (IZ KUTKA O-RGANIZATORA)

Ufff...i to je prošlo.
Prešel sam zavidnu kilometražu, što na bajku, što na nogama. Nije bilo lako, al motiv je bio veliki,
Organizirati u dva dana čak četiri utrke, a da je to ujedno i MTB-O utrka i PRE-O utrka izniman je napor za organizatora.
Bi li se opet upustili u to...BI...a zašto?
Zato jer se na taj način dokazuje jačina jednog kluba i stupanj njegove organiziranosti.
Lako je trošiti novce koje vam neko da i putovati po trkama...trke treba ORGANIZIRATI.

Mi smo na trijangleku imali oko 300 startova. Puno više no što smo očekivali. 40-setak u PRE-O, te više od 50 u MTB-O...time se malo klubova može podičiti. Dodajmo tome više od 100 ljudi na sprintevima gdje je to nekakva brojka na kojima se gleda da je sprint dobro posječen.

ZATO HVALA VAM SVIMA ŠTO STE NAM ODALI POŠTOVANJE DOLASKOM NA TRKU.

Mislim da je to i rezultat prošlogodišnjih organizacija u našem aranžmanu. No mi idemo dalje i ono što nam slijedi je 2. OTVORENI MEMORIJAL 7.GBR. Poziv će stići ovih dana...sori što malo kasnimo, al sve smo resurse bili bili bacili na trijangl.

Kole nam je poprilično falio. Otkaz postavljača kontrola za PRE-O te glavnog postavljača i kurs-trasera za drugi sprint je udarac koji nas je zadesio dva dana prije trke. Zbog toga su malo kasnili startovi u Čakovcu i na Graberju. Unutarnjom rearganizacijom u klubu prebrodili smo i to. Mislim da nitko nije nezadovoljan što se malo kasnilo, ali je sve zato bilo dobro postavljeno i na svom mjestu. Ovime se dokazuje i jačina organizatora, te sam uvjeren da bi OK Međimurje proguralo trku i da nije bilo Darka D. i da nije bilo Vlade T. Tu se vidi klubska jačina.

Još jednom, ISPRIČAVAMO SE SVIMA NA KAŠNJENJU STARTOVA NA 2 TRKE. Kad moraš raditi kompromise između želja onih koji dolaze izdaleka da što prije krenu, i mogučnosti organizatora...takve stvari će se i dalje događati.

Hvala onima koji su nam pomagali na trci. Posebno hvala kontrolorima Hokiju, Nedi i Perku, koji nisu bili samo kontrolori već su odradili i posao oko postavljanja i upogonjenja SI stanica. Hvala ekipi iz OAZE 98 koja je odradila razglas i logistiku. Hvala našem Kustiju...na svemu. Hvala Bariju...na odrađenom poslu. Hvala osvajaćima odličja...Brancu, Cigi, Eli. Oni su naša snaga.
Ak sam kaj ispustio ili propustio...narednih dana ću i to spomenuti.

Nema komentara:

Objavi komentar