ponedjeljak, 2. travnja 2007.

SVJETSKI KUP 2007

Na stranicama IOF-a možete skinuti novi O-ZINE i pročitati novosti koje nosi ovogodišnji svjetski kup.
I svjetski kup polako ima trend smanjivanja dionica i približavanja publici pa se tako sastoji od 2 dugačke, 4 srednje staze te čak 4 sprinta. Mislim da hrvatska orijentacija gledajući kalendare ove i prošle sezone ima otprilike iste tendencije što smatram dobrim jer je u skladu sa svjetskim trendovima. Raspored trka svjetskog kupa sa linkovima možete vidjeti u kalendaru koji je u boxu desno, a Hrvatska ima pravo nominirati 3 muška i 3 ženska natjecatelja. Nadam se da će jednog dana osim na WC trke koje su u sklopu WOC-a, hrvatski orijentacisti odlaziti i na one ostale.
U četvrtak je sastanak IO-a u Vihorovim prostorijama. Zapisnik sa prošlog sastanka biti će uskoro publiciran pošto se webmaster saveznih stranica vratil s bauštele. Na IO-u će se potvrditi i konačna verzija kalendara, a po svemu sudeći ćemo državno prvenstvo u štafeti imati u Sloveniji po modificiranim pravilima za ovu sezonu.
Isto tako će se publicirati i izjašnjavanje klubova po točki 1 statuta.
Ako bacite pogled na HPS-ove stranice, možete pronaći i informacije o KOkošinjcu. Tako uredno piše tko je novi KOmadant KOkošinjca, a ne piše da je član kluba koji nije član HPS-a jer u popisu ih nema. Ak pogladate popis klubova koji su orijentacijski, KOT-a nema, Maksimira ima al se izjasnil da njihov predstavnik ne stanjuje u KOkošinjcu, isto tak je tu Torpedo koji isto nije došel po svoju porciju kuruze, a isto još se nezna KO je neke KOkoši nagovoril da uđu u KOkošinjac jerbo su njihovi klubovi se uredno izjasnili da su lojalni HSOT-u. Dakle, svašta se da iščitati iz tog zapisnika. Da sam znal da je kuruza tak dobra, mogel sam tamo otići kao predstavnik Ravne Gore. Isto tak, nigdje u zapisniku ne stoji da nisu prisutni predstavnici MIV-a, Sokolovca, Runolista, HPD Kapele, HPD Vihora, Petehovca....možda i Sutjeske?
Koji je uopće njihov kvorum? I ja svašta pitam, kad je to uostalom bilo važno u radu KOkošinjca?

Nema komentara:

Objavi komentar