ponedjeljak, 19. ožujka 2007.

SNIJEG I ZIMA

Ovako je počelo današnje okupljanje naše male ekipe koja crta orijentacijske karte:

Zato smo odlučili malo pričekat, pa utrti prtine i nacrtai SKI-O karte.

Sva sreča da imamo dobre orto-foto snimke pa se neke stvari mogu ucrtavati i bez odlaska na teren. Nadam se da neće dugo trajati.

Sutra idemo do gradonačelnika V. Toplica kako bi vam osigurali što ljepše natjecanje na memorijalu. Predviđene su tamo srednje staze (prvenstvo) na novoj karti. Od danas u stvari intezivno radimo na našim trkama pa posječujte stranice natjecanja jer će se narednih dana intenzivno puniti informacijama.

Dojmovi sa proglašenja su još uvijek sviježi i jaki. No nebih previše govorio o tome jer sam svjesno subjektivan. Na svakome je da prosudi ...

Zimski kup je bio dobra uvertira sezone ... rezultati i prolazi su bili objavljeni isti dan, a nadam se uskoro i neke foto-galerije kako trke tako i proglašenja. Inače foto-galerija sa Lipice je proradila pa si poglečte de ste. Ja sam TU. Vidi se prednost klupskih dresova...nemoraš se uopće truditi naći vlastitu sliku...sama te pikne vjoko.

IO je zasjedao..kalendar je usvojen uz par ograda (iliti plotova). Kapela je primljena u pridruženo članstvo i formalno...čestitke Vinki, Mladenu i ekipi. Odrađene su samo neke "brze" točke, a očekujmo uskoro novo zasjedanje.

Nema komentara:

Objavi komentar