Pokreće Blogger.

srijeda, 7. ožujka 2007.

Odbrojavanje je počelo

Share & Comment
Još tri dana do otvaranje sezone u LIPICI. Poglečte si zadnje obavjesti i vidimo se...
I tako je prošla još jedna mrtva sezona, a ja sam danas uspio spojiti tri dana trčanja za redom, što mi je zadnji put pošlo za rukom samo na croopenu prošle godine. Slovenske stranice su se malo probudile...tak več imate vabilo za BOB ROK koji je ove godine državno prvenstvo dežele na srednje pruge. Iako u sjeni nekih drugih velikih trka, datum održavanja ove trke (31.03), i blizina Varaždina (Hoče kod Maribora) od 70tak kilometri (po guglu) čini je mojom obaveznom destinacijom (a i ekipe). Još kad se zeme da će biti neka navodno nova karta...di češ bolje. Inače slovenci u svojem registru karata imaju jednu staru kartu - Hočki gozd - 15tica iz daleke 91-ve. Sad, dal će to biti na tom području...nemam poema...bumo vidli.
Isto tako, izašel vam je i poziv iliti vabilo na SOL 2 koje organizira Severovzhod. Radi se o klasiki iliti krače duže staze po naški. Bary crta sve u šesnaest, a za mene je bitno što će još jedna relativno blizo utrka, popuniti kalendar od ove godine. Nova karta je dovoljan izazov za kartomane poput mene.
AZIMUT je izašel sa svojim novim web stranicama. Na prvi pogled izgledaju jako lijepo i sadržajno. Tu naravno možete naći i informacije o njihovim trkama za ovu godinu (jedna je WRE). IO i Povjerenik natjecanja razmatraju opciju da se tu održi i naše državno prvenstvo u štafeti.
OONLINE je probil već sada brojček od 1000 prijava. Vrlo respektabilno, ali se nemogu vidjeti imena. Pošto se radi o 5 dana trka pretpostavljam da je ipak riječ o ukupnom broju startova (možda sam i u krivu). Ekipa će svakako pohoditi i ovu destinaciju što zbog relativne blizine, što zbog dobrih terena, WRE utrka i utrka za SOL. Plan je svaki dan ići drugim prijevozom ukoliko dogovorimo neki kolektivni GO.
U Petak je 1. organizacijski sastanak Memorijala (na znanje kontroloru). Prije toga bumo napravili jedan trening na karti kako nas Velki dol nebi preveč iznenadil.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

  1. Ivan - OO.cup

    a bok, tek informacija o oo.cupu. ne radi se broju startova, nego je to broj natjecatelja prijavljenih za svih 5 dana. vjerojatno ćemo ograničiti prijave, tak da oni koji eventualno namjeravate doći na utrku, prijavite se što prije. Pozdrav, Ivan Nagy.

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com