Pokreće Blogger.

četvrtak, 15. veljače 2007.

PUTEVIMA ISTOKA

Share & Comment
Posjetih danas malo istočni dio lijepe naše...
Miha se dost razgajbal...kaže ima prek 90. I dalje brije teoretski...ništa praktično. Čini mi se da će još godina proči do trke istočnije od Virovitice.

Risonje imaju redovnu skupštinu ovaj vikend...želim im uspješan rad.

Sjednica IO-a bu drugu subotu u ZG poradi odsutnosti prezidentea. Ideju u ponedjeljak trčkarati na Marijan. Klupske pripreme su počele...a i reprezentativne. Ekipa iz Kabula se zasad ništ ne javlja...imaju puno posla. Tako smo bogami od drugog tjedna seposud.

Dobili smo i stupiće od našeg sponzora (ALPO-SARDI). Tko se razme u alu-felge i ostali aluminijski asortiman zna da se za 50 stupiča treba potrošiti oko 70m profila L...a to je odokativno par tisučica (bez pedeveja i ostalih dađbina). Još trebamo samo zmontirati SI nosaće (koji su na putu), odštampati i nakeljiti brojčeke..i sve ostalo je tu (uključujući i žgance). Daklem...taj dio smo se ustrojili.

A na putu nije više mali Vibor...već je među nama...mami MIRKI i tati PERI moja klupska ekipa, i ja želimo sve najbolje:party:
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com