Pokreće Blogger.

petak, 12. siječnja 2007.

POTPUNA ZAVRZLAMA

Share & Comment
Dugo se na javljah na ovoj razini (iliti nivou). Razlog je u tome kaj sam lovil određene rokove. I ulovil sam ih...ne pet do 12 nek petnajst do dva.
A danas potpuna zavrzlama. Prvo vjutro kava na poslu, pa krenuh po ketriđe. Onda naletim na podpredsjednika. Pita me za kavu, a ja nemam vremena za još jednu kavu...neznam kad sam zadnji put nekoga odbil za kavu, pogotovo ne podpredsjednika. Onda me nazove dopredsjednik da predsjednik više nije predsjednik. Kaj ve? Zatim me odma zove predsjednik da više nije predsjednik. Zatim ja zovem predsjednika da predsjednik više nije predsjednik. I kad mislim da sam sve predsjednike i podpredsjedike porješavao, primih mail od predsjedika...danas me baš ide jel?
Uglavnom, danas smo se malo i pojačali...a o tome kad dođe vrijeme...

Sutra ću nadam se odgovoriti i predsjedniku na mail...valda ću stići...
Idem sad vidjeti kaj ima novoga...
Jelenaši imaju novu vladu. Promjenili su fikus...sad je to Cukica...ili su mijenjali i statut pa ih sad i fikus može zastupati...onda više fikus nije fikus...je...ga opet zavrzlama...
Vidim na stranicama od njihovog bivšeg zamjenika tajnika (tko je novi pitam se...ili su i njega izbacili iz statuta) da su se tu pojavili i neki iz arhaične kategorije (VELIKI POZDRAV ĐANI I LUJI...)...
Isto uviđam između redaka da nije u dobrim odnosima s bivšim predsjedikom...i da isti navodno nije njihov član već dvije godine??? Sad mi ovo nije jasno...pa mislim da je na osnivačkoj skupštini Jelen imao osobu ovlaštenu za zastupanje...a ista je kandidirala istog u IO...ako isti nije bio član iste...kako je to onda moguče...tko je koga onda obmanuo?

No dobro...već mi se manta...
Neću do daljnjeg objavljivati nove isječke...jer radim na velikom pospremanju naših portala...kako sam već i najavio...

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com