utorak, 17. listopada 2006.

UTORAK JE UVIJEK PAMETNIJI...OD PONEDJELJKA

I što se dalje odmičemo od vikenda ono lijepo nam ostaje na površini...a sve ono što možda i nije bilo kaktigatreba odlazi u drugi plan.
Jučer nisam želio više postati jer sam želio post posvetiti Ribi...u svojoj želji da budem što točniji previdio sam rezultete na Štafetnom i Alpe-adriji...no nije ni bitno.
Pronašao sam blog za koji sam čuo da postoji...našeg Torpedaša Cindrića (alijas gogoo). Iznenadio sam se sa ogromnom količinom prekrasnih slika koje tamo nađoh...dakle preporuke svima koji volite planinarstvo, orijentaciju i prirodu...a link vam je tamo gdje treba biti.
I grozni vam je prešao u blogere...pa eto i njega međ linkovima...stare stranice možete delit.

A avo vam i linkovi na rezultate sa PLITVICA i iz ZAGREBA.

Na Plitvicama je dakle po svemu što sam čuo bila jedna dobra trka sa 20-tak insajdera i 40-tak autsajdera. Moji iz kluba su bili izvrsni, a moglo je uz malo sreće biti i bolje. Bacih pogled malo na te staze i nekak mi neke imaju malo preveč oštrih kuteva. Neki postavljači očito mile da s Si-em mogu delati kaj oče...e pa nemre se baš kaj očeš...no dobro nije bitno.

Kaj se zagreba dotikavlje, velika pobjeda organizatora je što su uspjeli žensku trku učiniti WRE utrkom. To je polučilo rezultat da nam je Antonija postala R natjecateljica na WRE listi sa 711 bodova. Međutim nije mi jasno zakaj Tena nije dobila R iako već drugi pota osvaja više od 800, a ovdje je konkretno bila i bolja od Antonije ??? Mene ovo faking živcira jer ne razumijem pravilo...kužim da treba više od 600 i da treba biti u 50% vremena pobjednika...ali kak onda ovo?
:headbang:
Ista situacija je i kod muškića...Perko i Klobo su ušli u R status (mislim da je Pero ispo?) sa prek sedamsto i osamsto bodova...što je super...sad ih imamo 10. Ali zašto faking više od 600 bodova nije dosta mom prezidentu i Koletu...to me je...i živcira.
Nemrem sad to više istraživati jer se bavim drugim istraživanjem...ali ak se zainatim bum i to prokljuvil...

Moji klub-kolege su uglavmom na vojnom prvenstvu u Delnicama...ja nisam zbog anomalija sustava koji kaže što si bliže vatre...manje se griješ:burninmad:
Kad saznam kakšne njuze...mom vam javim...
Ovaj vikend propuštam sva orijentacijska natjecanja u bližoj i daljoj okolici (ima kaj opće?). Onda slijedi ročkas moje nečakinje i samobor/zaprešić...ako bude vikend ko prethodni...super:thumbup:

Broj komentara: 8:

  1. Edi

    Nisam napomenuo, da u taj prosjek idu sve WR trke koje je natjecatelj trčao. (disk. ne ide u taj zbroj, tj. prosjek - kao niti "osvojena" 0 na nerangiranoj trci)

    OdgovoriIzbriši
  2. Edi

    Da bi neki natjecatelj imao "R", tj. da bi bio rangiran, njegov prosjek bodova u posljednjih godinu dana mora biti viši od 600.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kad progutam nelogičnost ovakvog računanja gdje je bolje imati jedno natjecanje od 700 i više nijedno, jer onda imaš prosjek sedamsto, nego da imaš tri od npr 700 i da se onda ozljediš i dobiš npr 100..pa ispadneš nerangiran...ipak nisu mi jasne mnoge stvari...Tenu nemrem nikak dešifrirati...kad dešifriramo nju, valda bumo skužili..

    OdgovoriIzbriši
  4. Gamba

    Ja sam isto gledao kako se dobija taj R. Ispod tablice rankinga na www.orienteering.org ti piše da R označava natjecatelje kojima je PROSJEK veći od 600. Koliko sam ja računao Tena ima 608 !?!? Jedino još ostaje pitanje koje se trke zbrajaju.

    OdgovoriIzbriši
  5. 864 plus 542 plus 274 plus 530 plus 830 jednako tri jezerače i štirideset. kad se to podjeli sa pet onda je to 608...o tome ti ja pričam

    Govorimo dakle o 5 trka ???

    OdgovoriIzbriši
  6. d

    Tena NEMA prosjek 608 nego manji, jer joj se onih 200 i nesto sa lose trke na svjetskom jos uvijek racuna u godisnji prosjek. Dakle NE vise u najbolje 4 trke, ali jos uvijek DA u godisnji prosjek.

    OdgovoriIzbriši
  7. Edi

    Nemam objašnjenja za Tenu. :-(

    OdgovoriIzbriši
  8. pa dobro...al Tena ima prosjek 608 ????

    OdgovoriIzbriši