Pokreće Blogger.

četvrtak, 19. listopada 2006.

ŠTAFETNI POST

Share & Comment
E da...završilo je i ljubilarno 10. prvenstvo OSRH u orijentacijskom trčanju. Već po tradiciji se trčala štafeta...a najbolji su bili - POGLEDAJ REZULTATE
Ako vas interesira tu su i PROLAZI

Dakle zmagali su slovenci, ali mogli su i spušiti da je Katalenić bil na očekivanoj razini. Kod naših je očekivano slavio 350-ti VOb, drugi su gromići, a treći BSD-ovci. Kole i Šafran su nabili takvu razliku da ni Katalenić nije mogel ništ puno zeje...

Sve u svemu...klubaši mi nose ukupno 10 medalja...recimo da sam zadovoljan:smijeh:

Danas sam dobio zanimljivu pošiljku od prezidenta jednog od naših klubova...nešto što je davno obečao, pa sad to malo posrameči i šalje.

Želio bih samo reći da mi nije jasna teza nekih vrlih poznavatelja o-prilika koji smatraju da neki od članova IO-a našeg saveza žele pisati povijest orijentacije od ove godine....To drugovi NIJE TOČNO!
To je samo alibi i loša isprika za bijeg od stvarnosti i onoga što budučnost neminovno donosi. Kotač povijesti nitko još nije uspio zaustaviti...što prije to prihvatite, lakše će nam biti svima.

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com