četvrtak, 26. listopada 2006.

NA DANAŠNJI DAN

obično orijentacisti imaju male rituale...pogotovo ako se radi o četvrtku prije o-vikenda. Tako mnogi nestrpljivo otvaraju razno-razne stranice ufajući se da će naći startne liste, da će otkriti kakovu urotu u startnom poretku, da će naći poneko staro lice na popisu, da će možda naći kakve korisne informacije...itd. Onda često ostanu razočarani što još toga nema...kao da će to nešto promjeniti u ukupnom poretku u subotu...ili nedjelju.
A što rade organizatori...neki još primaju naknadne prijave kako nebi ispali neljubazni jer će onda neko reći kako su u hunti...neki štampaju karte...neki printaju karte...neki crtaju kružiće ručno na kartu...pa neki režu papiriće za kontrole, pa neki ljepe opise na karte, pa neki čak pripremaju i kartone, pa neki režu opise za startni koridor...pa neki pakiraju koverte, pa poneki čak plastificiraju karte, drugi pak printaju i plastificiraju startne brojeve, pa se rade natpisi za vreče, pa natpisi za špagu, pa onda se neko sjeti da treba kupit ziharice za startne brojeve, pa onda moraš tih milijardu ziharica podjeliti po četri puta broj natjecatelja iz kluba, pa ih zapakirati, pa karte složiti po kategorijama, pa opise, pa poneki rade zadnji bilten, pa se onda printa, pa se stavlja u koverte pa se onda koverte stavljaju u vrečice da bude fajneše, pa onda provjeravate startne liste, pa onda vidite da vam stranci ne startaju prvi, pa ih onda stavljate prve, pa onda razdvajate roditelje male djece, pa onda vas zove pero da se ženi pa da jel može startati prvi, pa vas onda zove tomek da se rastaje pa dal može startati zadnji, pa onda poludite već osmi put, pa onda provjeravate kontrole, pa onda ak imate kartone radite otiske s perforatora puta broj staza, pa onda ak imate si provjeravate jel radi, pa ak vam koja kontrola ne radi poludite deseti puta,

pa onda skužite da je ipak bolje ništ ne organizirati...i pričekati subotu i samo trčati i trčati.

Ipak...Vedran je pored svega ovoga uspio poslati karticu "how to come", a Neda je stavila poziv za dječju
Kod samoboraca ništ novo...ak se sutra ne čujemo, vidimo se IZA Trajbara

3 komentara:

  1. o-ella

    Vidi se da imaš iskustva s organizacijom utrke...he,he...pozdrav...

    OdgovoriIzbriši
  2. Tak ti je to kad se ljudi oče baviti svim i svačim...(čitaj orijentacijom i planinarenjem) a to jednostavno nede jedno s drugim... ::))

    Ajd pozdrav i tebi i vidimo se...a startne...mogu biti kaj se mene tiće i na stupu neposredno pred trku...meni je sve ravno....

    OdgovoriIzbriši
  3. budi

    Startne će bit većeras. Bile bi i ranije, al za Japetićevu trku 90 % ovog kaj si napisal radim sam:(
    Samo kaj tu još fali...neki primaju prijave, neki ih ubacuju sa svim podacima u komp, neki se natežu s policijom i lokalnim stanovništvom (čija je livada? kaj more tu bit start, cilj, parkiralište?)neki okolo trče i mole za opremu kaj im fali (jer nemeju svi sve), neki svu opremu za trku trebaju pripremit, vidjet kaj ima i kaj nema...i još dosta toga..., a neki su za to vrijeme u Irskoj ili se negdje penju s alpinistima. (Pozrdav Subanu, Pongracu i Totu.Uživajte!)

    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši